Herečka Lucie Vondráčková: Její film dobyl Hollywood! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Herečka Lucie Vondráčková: Její film dobyl Hollywood!

Vondráčková má zase důvod k úsměvu.
Vondráčková má zase důvod k úsměvu. (Marek Pátek)

Velké zadostiučinění teď musí cítit Lucie Vondráčková (39). Zatímco její vánoční romantickou komedii Dokonalý polibek roznesli všichni na kopytech, snímek Mimo objektiv, v němž má také hlavní roli, je nominován na Hollywood International Golden Film Award!

Zpěvačka a herečka má za sebou skutečně smolný rok plný životních pádů a karambolů. Začalo to rozvodem s hokejistou Tomášem Plekancem (37). Pokračovalo nepříliš dobrovolným odchodem z Kanady, kde byla i s jejich syny Matyášem (8) a Adamem (4) tak šťastná. Potom přišlo zjištění, že její exmanžel čeká dítě se svou současnou přítelkyní, tenistkou Lucií Šafářovou. Nepříliš zdařilý film, který je na ČSFD ohodnocen diváky na pouhých 10%, ovšem může pustit z hlavy. Krátkometrážní snímek Mimo objektiv získal na losangeleských filmových cenách hlavní cenu v kategorii nejlepší film. Ocenění se dočkala i Lucie, která zabodovala v kategorii Inspirativní žena ve filmu.


Mají nominaci
A to není všechno. „Náš film dobývá znovu Hollywood! Jsme nominováni na mezinárodní ocenění Hollywood International Golden Film Award v rámci festivalu USHIFF Golden Film Awards. Vyhlášení cen proběhne 13. prosince v kalifornském Buena Park. Držte nám palce, prosím!“ radovala se na Instagramu zpěvačka v den svého svátku.



Dojala i tátu
Není divu, že Hollywood, který si potrpí na jímavé životní příběhy, snímek s Vondráčkovou v hlavní roli zaujal. Je totiž inspirován životem a prací válečné fotografky Jany Andertové. Traumatizovaná hlavní hrdinka se vrací do Prahy po dlouhé nelehké době strávené v Iráku, a nedokáže se s tím, co v nebezpečné zemi zažila, vypořádat. To, že jde o silný materiál, není pochyb. Lucčin otec, hudební skladatel Jiří Vondráček (68), dokonce na pražské premiéře filmu plakal.

Premiéra bez hvězdy
Na české premiéře v pražské Lucerně nebylo příliš narváno. Diváci obsadili jen pár míst. Chyběla i hlavní hvězda, jelikož tehdy řešila dost vážné rodinné problémy. „Snímek jsme natočili s Terezou Hirsch loni v srpnu, ale já teď do Česka nemůžu přiletět, protože jsem byla obviněna svým mužem a synům sebrali pasy,“ stýskala si Top Staru Vondráčková.

Velký návrat? Vondráčková promluvila o životě po rozvodu s Plekancem!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AliAlice
2. 1. 2020 • 09:51

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.