Předvánoční čas Gottových holčiček: Mluvčí rodiny promluvila | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Předvánoční čas Gottových holčiček: Mluvčí rodiny promluvila

Karel Gott s dcerami
Karel Gott s dcerami (Foto: D. Kundrát, M. Hykl, M. Pátek P. Machan)

Všichni žijeme přípravami na Vánoce. Život nejmladších dcer Karla Gotta (†80) je ale stále ovlivněný odchodem tatínka, který zemřel před dvěma měsíci. Proto se i nejdůležitější svátky v roce budou nejspíš u nich letos ubírat trošku jiným směrem, než tomu doposud bývalo. Nejdůležitější člověk u stolu bude totiž velmi chybět. 

I když se už nejspíš krůček po krůčku holčičky Mistra vracejí do reálného koloběhu života, přesto jsou neustále pod ochrannými křídly Ivany Gottové, která k nim nikoho nepouští. Web Šíp.cz ale přesto oslovil mluvčí Gottovy rodiny, aby se zeptal, jak se jim daří. „Rodina zesnulého Karla Gotta drží smutek, proto zejména s ohledem k nezletilým dětem nebudu poskytovat informace tohoto nejcitlivějšího charakteru,“ zněla podle citovaného webu odpověď Anety Stolzové.

Dominika Gottová přiletěla před Vánoci do Česka. Na video se můžete podívat zde: 

Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video



Přečtěte si
-bello-
7. 12. 2019 • 23:59

ad Fan klub Gottové = Ewwa + nemocna+janapi :
černou nosit stačí 1 měsíc ( když už).O holenní hlav nic nevím, ale bylo by to zajímavé jí tak vidět .O tom, že by byl Gott až tak římský katolík nebylo známo a že by Gottová byla věřící, to je k pousmání.Tolik k tomu pohřbu na státní útraty! A jen poznámka, že ani na ten pohřeb se Gottová neuměla oblíct.Vycpávky a kabát o 2 č. větší. V tom důstojnost není

nemocna
5. 12. 2019 • 23:02

bello dement a bezcita odpradávna se ctil odchod člena rodiny a truchlilo se převážně půl roku v kterém se rodina pozůstalí nezůčastnili žádných oslav a hlavní člen vdova, vdovec, matka apod. chodil po černu, někteří se i ostříhali, oholili do hola, je nepřípustné, morálně nevkusné i když byl Karel Gott známý po celém světě aby se v této době truchlení pouštěly jeho písně a lidé se u nich veselili, kolik lidí zapalovalo svíce jen na Bertramce a to nectí jeho památku že už chtějí koncerty? to jste fanoušci že nechcete držet smutek? tak si pust te písně v soukromí, holčičky nechte na pokoji at jsou v pubertě nebo ne i dospělí člověk truchlí každý jinak, někdo je ze smutku raz dva venku a druhý potřebuje léky a psychologa, jsou Vánoce a první bez jejich milovaného tatínka není to pro ně dost lehké a zasáhne do nich i slyšená jeho písen, dopřejte jim klid a čas, každý z nás zažil odchod někoho blízkého a jaké byly první Vánoce bez něj a což teprve pro děti v tomto věku, přeji jim krásné klidné Vánoce a všem i veselé při písniček pro radost, ale ne od Gotta je spousta jiných a písně od Gotta nechte v klidu spát po dobu truchlení uctěte jeho památku jak se správně má že je jiná doba? to jako má každý mávnout rukou nad mrtvým i blízkým milovaným a život jde dál? jste bezcitní a bezohlední sobci kteří myslí jen na sebe užívat si at se děje co se děje

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.