Prachař to myslí s Dvořákovou vážně: Milenku vzal na fotbal! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Prachař to myslí s Dvořákovou vážně: Milenku vzal na fotbal!

Jakub Prachař
Jakub Prachař (Archiv Blesku)

Vymyslel si to chytře. Když Jakub Prachař (36) odcestoval do Barcelony na zápas se Slavií v Lize mistrů, nikomu to divné nepřišlo. Jenže fanoušek sešívaných nebyl na stadionu Camp Nou při překvapivé plichtě 0:0 sám. Tulila se k němu jeho nová láska – topmodelka Denisa Dvořáková (28).

Duel slávistů v Lize mistrů na slavném stadionu v Barceloně si nenechala ujít řada celebrit, ani Prachař si nechtěl nechat ujít Messiho v tamním svatostánku. A tak spojil příjemné s užitečným. Zatímco na pražské zápasy Slavie chodil fandívat s kamarády, do letadla směr Španělsko měl vyrazit se svou milenkou Denisou Dvořákovou. Místo zamilované fotky sice na sociálních sítích vystrčil do objektivu čerstvě potetovaný zadek s iniciály fotbalového trenéra Jindřicha Trpišovského (43), jenže tak trošku zapomněl uhlídat Instagram svojí lásky.

Vítězka Elite Model Look z roku 2006 totiž zveřejnila fotku ze stejného zápasu a ze stejné tribuny. Ostatně na rande spolu tihle dva nebyli rozhodně poprvé. Prachař je sice stále ženatý s Agátou (34), ale už od finálového večeru Elite Model Look v srpnu se má stýkat s dlouhonohou kráskou. Jakub tehdy soutěž moderoval, Denisa byla čestným hostem. „Na afterparty spolu popíjeli až do pěti hodin do rána a pak spolu odešli,“ prozradil zdroj.


Agáta útočí
Dvojice se poprvé potkala na letošním filmovém festivalu v Karlových Varech, zajiskřit to mezi nimi mělo až o zhruba měsíc a půl později. Jeho stále ještě oficiální manželka Agáta, se kterou se rozešli v létě, se do jeho milenky ostře pustila. „Jakub je stále můj manžel a otec dětí. Slečna by na to měla brát zřetel a možná se porozhlédnout po někom bez rodiny,“ rozohnila se Prachařová, která má s Jakubem dceru Miu (2) a z předchozího vztahu syna Kryšpína (8).

Slávista tělem i kůží
Po slávistické plichtě s italským klubem Inter Milán v prvním zápase základní skupiny Ligy Mistrů se herec objednal ke svému tatérovi a vystrčil na něj zadek s prosbou – vytetuj mi tam Trpišovského. „Není hezké, že to máš u pr*ele,“ komentovali jeho nápad fanoušci. „Jsi frajer, že jsi splnil sázku,“ naznačila jedna z kamarádek, o co zřejmě šlo. Každopádně na jednu půlku mu přibyly červené iniciály JT.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mord
7. 11. 2019 • 13:05

Jistě šmudlo. Franta "normální člověk" se s Aničkou z Lidlu v životě nerozvedl a nerozvede

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.