Drsný pád Agáty po odchodu Jakuba: Nechci skončit u kasy ... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Drsný pád Agáty po odchodu Jakuba: Nechci skončit u kasy ...

Agáta Prachařová
Agáta Prachařová (Foto: P. Machan, D. Černovský)

Poté, co ji manžel Jakub Prachař vyměnil za topmodelku Denisu Dvořákovou, si Agáta Prachařová uvědomila, že se bude muset začít zase pořádně otáčet!

„Dost dlouho jsem nepracovala a myslím si, že bych měla začít něco dělat, abych se uživila… Ještě moc práce nemám a chci jakoukoliv. Na Óčku moderuju pořad Shaker a mám i další nabídky, ale ještě toho není moc. Je pravda, že jsem tady dlouho nebyla. Budu dělat cokoliv. Nechci sice skončit u kasy, ale vím, že musím začít něco dělat… Já své děti vždycky nějak uživím. Nikdy mě nikdo nemusel živit a vím, že své dvě děti uživím,“ svěřila se Agáta Prachařová expres.cz.

Poté, co se bývalá rebelka schovávala u mámy Veroniky Žilkové v Tel Avivu, jí snad brzy začne pořádná makačka a nebude tolik smutnit nad nevydařeným manželstvím. Pro Agátu musel být celkem šok, že ji Jakub Prachař tak rychle vyměnil za topmodelku Denisu Dvořákovou.

Matka Dominiky bez peněz! Pomáhal ji Gott. A našla si lásku i Agáta?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
24. 10. 2019 • 23:32

Ta už je, jak ta stará Žíla. Ta taky vyřvávala kolik že má dětí a že je musí uživit , ale flákala to, honila prachy a chlapy a tak se děti vychovávaly v běhu a samy.Včetně té Agáty.A Agáta se zatím neuživila ničím a v současnosti ji furt živí Česko, protože platí ambasádu v Izraeli , kde chudinka " modelka " každou chvíli léčí svou duši.

zlobit
24. 10. 2019 • 13:25

Ježiši, kdo by ji chtěl na kasu, vždyť by to ani "nedala". Každý má práci na kase za méně cennou, protože si to neumí představit. Těchto lidí si vážím.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.