POTVRZENO: Plekanec a Šafářová vybírají jméno! Známe termín porodu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

POTVRZENO: Plekanec a Šafářová vybírají jméno! Známe termín porodu

Plekanec  potvrdili  že na Vánoce už budou tři.
Plekanec potvrdili že na Vánoce už budou tři. (Foto: Michal Beránek (Sport))

Lucie Šafářová (32) nedávno ukončila kariéru a nyní si užívá zasloužené volno. Tenistka si však odpočinku příliš dlouho neužije, jelikož se s přítelem Tomášem Plekanec (36) brzy stanou rodiči! Potomek se jim narodí o Vánocích.

Šafářová věděla o těhotenství již před dubnovým turnajem ve Stuttgartu, kde se e ve čtyřhře dostala nakonec až do finále. Tenkrát ještě nemohla nic prozradit. Přestože se nastávající rodiče dočkají potomka až na Vánoce, již nyní vybírají jména.

Hokejista prozradil, že mají tři favority pro holku a dva pro kluka. Zatím tedy miminku říkají Čip. „Dva kluky už mám, tak by možná bylo zajímavé mít holčičku. Ale ještě nevíme a je nám to samozřejmě jedno. Jsme teď hlavně šťastní,“ řekl iDnes.cz Plekanec.

Přestože hokejista ještě není rozvedený se zpěvačkou Lucií Vondráčkovou (39), pro dítě se přesto se Šafářovou rozhodli již nyní. „V určitou chvíli jsme si řekli, že dítě chceme, a dál jsme tomu nechali volný průběh. Samozřejmě by bylo snazší, kdyby byl Tomáš rozvedený. Takhle si to asi žádná holka nevysní. Ale i já znám lidi, kteří se rozváděli tři roky. Nebo pět,“ řekla pro čtvrteční Magazín DNES Šafářová.

„Kdybychom byli mladší, možná bychom počkali. Ale je mi dvaatřicet a spoléhat se na to, že se to pak hned podaří…“ dodala tenistka s tím, že se syny svého partnera se snaží mít dobré vztahy a určitě nemá v úmyslu jim nahrazovat mámu.

 

„V žádném případě to není tak, že si s Luckou zakládám novou rodinu a starou opouštím. Manželství nevyšlo, to se stává. A než mít jednu rodinu, kde to neklape, je přece lepší vytvořit novou, funkční. A do ní budou kluci samozřejmě patřit taky,“ uvedl Plekanec podle iDnes.cz.

Na video s Tomášem Plekancem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jackpot
8. 7. 2019 • 23:12

Lži a manipulace s veřejným míněním jsou u nich běžné:
http­s://ww­w.ex­tra.cz­/pod­vody-v-rozvodu-vondrackove-a-plekance-kdo-a-proc-se-lidem-snazi-lhat

mhnzsphlb@...
8. 7. 2019 • 11:01

Přejít na SpFling.com - skvělé seznamka pro dospělé s inteligentní vyhledávací systém najít sex partnera!

xsedmikraska
6. 7. 2019 • 07:11

Mám z tak rychlého těhotenství spíše pocit, že se někdo obával, že se vrátí děti s manželkou a může přijít změna. Tak honem rychle pořídit dítě. No, ať je to, jak je to, dospělí už mají rozum a za své počiny si zaplatí sami. Je mi spíše líto dětí. Co se jim v hlavičkách odvíjí, nejdříve maminka už není s tatínkem, ten je s jinou paní a další - tatínek už čeká další miminko. Asi mají kluci v hlavě guláš, jsou ještě příliš malí, aby to dokázali všechno pochopit a zpracovat. Ach jo, proč jsme my dospělí sobci a více řešíme sebe. Lucie V. to má asi hodně těžké. Je matkou a tak asi dělá vše proto, aby tyhle změny děti poškodily co nejméně. Přeji ji, aby to co nejlépe ustála a aby se její život co nejdříve uklidnil. Nic netrvá věčně ani těžké období.

Dianthos
5. 7. 2019 • 20:15

Tomáš je věrný typ. Když už měli jedno dítě, logicky mu pořídili sourozence. I když se říká, že druhé dítě bylo na usmířenou, že problémy měli již předtím. Konečně tak bezhlavě z manželství neodcházel, když vedle sebe žili asi dva roky kvůli dětem. Vondráčková se chtěla rozvádět, on evidentně ne.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.