Morávková na konci sil: Únava, facky a hrubá slova! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Morávková na konci sil: Únava, facky a hrubá slova!

V Ordinaci teď jako MUDr. Zdena Suchá zažívá peklo.
V Ordinaci teď jako MUDr. Zdena Suchá zažívá peklo. (Foto Aha! – Marek Pátek, TV Nova)

Neumí snad vůbec odpočívat. Moderuje, hraje, navrhuje. Dana Morávková (46) roztočila kolotoč pracovních povinností hodně zostra a tíha všeho teď tvrdě dopadá na její psychiku.

„Mám roztočené dva seriály, do toho je září, takže začínám naplno v divadle. Pořád taky navrhuju kabelky, teď budeme představovat novou kolekci. Jsem prostě workoholik. Miluju práci, nemohla bych bez ní být,“ svěřila deníku Aha! hvězda Ordinace v růžové zahradě 2.

„Jsem přesně ten typ, že když budu šťastná v práci, tak budu šťastná i doma. Nechtěla bych bydlet někde v domku za Prahou a nedělat nic. To bych se zbláznila,“ tvrdí o sobě jedna z nejvytíženějších televizních hereček.

Domácí násilí

Tvrdá práce na place a patrně i nedostatek času na vlastní koníčky ale tvrdě doléhá na její psychické rozpoložení. „Mimo jiné natáčím nové díly Ordinace a moje Zdena tam zažívá domácí násilí.

A když při natáčení celý den slyšíte jen samá hrubá slova a sem tam padne i facka, jdete domů hodně unavená,“ přiznává představitelka MUDr. Zdeny Suché, kterou v seriálu psychicky i fyzicky týrá hokejista Andrej v podání slovenského herce Jána Jackuliaka (39).

Náplast na bolest

„Pak si uvědomím, že některé ženy to zažívají ve skutenčosti a je mi z toho hodně smutno. Ještě že mám doma hodného manžela a syna. Ti mě z toho vždycky dostanou,“ utěšuje se Morávková. Vytížení a přesčasy má však slušně zaplacené, za jeden natáčecí den podle informací Aha! inkasuje zhruba 13 tisíc. A to námahu stojí...

Na video s Morávkovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ivoadler
26. 9. 2017 • 12:53

Kde se vzala, tu se vzala - Morávková! Ať je nám dlouho zachována. Minimálně do příštích švestek.

Jiviny
6. 9. 2017 • 16:13

Brala bych Ordinaci bez Morávkové, je to příšerná herečka!

vigela
6. 9. 2017 • 11:01

Ať si trhne. Nelíbí se mi a nemám ji ráda.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.