Iveta Bartošová úplně mimo: Lže sama sobě o dalším návratu a Slováčkovi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Iveta Bartošová úplně mimo: Lže sama sobě o dalším návratu a Slováčkovi!

Iveta na koncertě ve Vlašimi při nejmenším nezářila.
Iveta na koncertě ve Vlašimi při nejmenším nezářila. (Foto: ara)

Džambulce průšvih s nedávným koncertem evidentně nestačil! Máme další důkaz, že si Iveta Bartošová (47) zase cintá do kapsy. V médiích totiž začala rozhlašovat bludy o dalším velkém návratu, během kterého jí bude doprovázet big bandový mistr Felix Slováček (70) se svou kapelou. Jenže ten o tom nic neví...

Rychtáři, udělej s tím něco!

I když poslední show Ivety na venkovské diskotéce navštívilo chabých padesát lidí, fantazíruje Bartošová o dalším comebacku a super koncertě. Pravděpodobně v Lucerně, která se stala obsedantní představou bývalé zpěvačky. Že jí to ten Pepa Rychtář (55) nezatrhne! Alespoň on by mohl mít rozum. Džambule si vybásnila bajku o tom, že jí doprovodí kapela Felixe Slováčka, který se měl podle některých zdrojů vyjádřit, že Iveta koncert nezvládne.

Koncert ano, ale já to platit nebudu

Takovou informaci však Slováček kategoricky popírá. "To jsem nikdy neřekl. To je nesmysl. Klidně s ní znovu budu spolupracovat, dodám jí na koncert band, sebe, sbor a nastuduji to, ale musí se o to postarat někdo jiný, kdo to zaplatí a prodá si lístky. To já dělat nebudu, nemám na to čas. Ale v žádném případě ji nezavrhuji. Naopak s ní hrozně rád něco udělám, ale musí si najít pořadatele," řekl na Super.cz. 


S Ivetou Slováček nepočítá

Spolupráci s Rychtářovou milou se tedy v zásadě nebrání. Jen přeci jí zná od počátku její kariéry a kopat do Džambule je pod jeho úroveň. Pochopitelně do takového projektu nechce dát ani korunu. Proč taky. Zajímavé je, že na svůj připravovaný vánoční koncert Ivetu nepozval, přesto, že tam zazní písně z jejího repertoáru. "Nepočítal jsem s tím, že by tam byla. Je to rodinný koncert, točí se to kolem mě, Dády, syna Felixe a dcery Aničky. Ty písničky tam zazní, ale od dětí. To je celé, objasňuje situaci slavný muzikant.



Přečtěte si
egyptanka
3. 10. 2013 • 11:24

omlouvám se - vyprodaná.

egyptanka
3. 10. 2013 • 11:22

Vyprodanaá Lucerna je Ivety nesplnitelný sen. Stále žije v bludech. Věřím,že má ještě nějaký zbytek lidí, kteří jsou ochotni vyhodit prachy za lístek,příliš jich ale nebude. Pravda je,že naděje umírá poslední.

eremita
2. 10. 2013 • 22:15

Jo tak vyprodanou Lucernu má před sebou paní Bartošová. No, pořád lepší než bláboly zdevastované ženy v přechodu o těhotenství. Aspoň má nějaký cíl. Vyvolení jsou jen žert nebo vážně míněná nabídka dobře zaplacená Primou?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.