Bartošovou čeká ve vile očistec, VyVolení se na ni chystají! Skončí Iveta znovu v Bohnicích? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Bartošovou čeká ve vile očistec, VyVolení se na ni chystají! Skončí Iveta znovu v Bohnicích?

Ivetu čeká ve vile očistec.
Ivetu čeká ve vile očistec. (Aha! - Marek Pátek, Profimedia.cz, koláž Ahaonline.cz)

Pokud obyvatelé vily najdou vůbec v něčem společnou řeč, tak je to pohrdání vůči Ivetě Bartošové. V lepším případě se jí jen vysmívají. Její návštěva ve vile, za kterou podle našich informací televize Prima zaplatí 50 tisíc korun, tak nejspíš bude hodně ostrá. Je možné, že pak Džambulka konečně vyhledá lékaře specialistu!

Téma Bartošová je ve vile poměrně živé, jak upozornil po svém návratu do „civilu“ hvězdný reportér Thomas Kruchina. Nikdo se zkrachovalou zpěvačkou ale nesoucítí. Naopak! Buď vůči ní panuje nenávist, v lepším případě se jí vysmívají.

Eva Pepu nesnáší!

Ve vile je v současné době navíc člověk, který nemůže Rychtářovi přijít na jméno. Ano, je to kamarádka Macury Eva, která mlátičku Rychtáře označuje za parazita a estébáka. Rychtář už dříve označil Evu za kurv*čku, takže není divu, že si blonďatá slávomanka nejspíš nenechá ujít příležitost k vyříkání si starých křivd. Je možné, že se za Evu se postaví Vladko, který si rád hraje na ochránce slabých žen. Další, kdo tento pár přivítá s jasným pohrdáním v očích, bude svalovec Thomas, který si z povedeného párečku dělá legraci, i když ji osobně nezná.

Z Ivety si ráda utahuje také Nikol, která si rýpla i do Macury, který už má návštěvu vily za sebou. Tomu ve dveřích řekla, že žádný alkohol už tam není, protože všechno vypila Iveta. Také Pepa je jedovatý vtipálek, takže ten si také příležitost kopnutí do Ivety nenechá ujít. U dalších obyvatel vily se dá podle Thomase očekávat, že budou sedět stranou a jen koukat, jak je u nich dobrým zvykem.

Mají v Bohnicích připravit postel?

Tak nebo tak je jasné, že během pár hodin (byť dobře zaplacených) ve vile si Iveta a její ochránce Pepík hodně užijí. Je až kupodivu, že labilní zpěvačka takovou nabídku přijala! Vždyť ona se jinak ukrývá před světem a nikam nechodí. Najednou bude několik hodin v přímém přenosu a navíc v ne zrovna přátelském prostřední. Budeme tedy doufat, že po takové tlaku nebude muset naskočit do sanitky směr Bohnice.



Přečtěte si
najka
2. 10. 2013 • 11:26

Džambule Zrychtovaná by si měla návštěvu vily dobře rozmyslet, aby v případě, žy by po vášnivé svatební noci nebyla náhodou těhotná, nemusela kvůli Hradilovýmu pásovému oparu na potrat!!!

barbers
29. 9. 2013 • 20:11

Nechám se překvapit, co o návštěvě napíše bulvární tisk, takže celou návštěvu Džambulky a Rychtáře beru s nadhledem, však on bulvár to zveličí

hejhej
27. 9. 2013 • 22:41

briva: Rychtář se možná těší, že se v tom bordelu podívá na pěknou ženskou, když doma má rozkydanou Ivetu

candrmetr
27. 9. 2013 • 19:23

illis je to krásně napsáno,ale píše se- Nečas s kobylou

blackpetr
27. 9. 2013 • 19:07

VyVolení ... ten pořad je ubohá REŽÍROVANÁ "reality" show. Všichni se tam budou chovat k Džambulovým tak, jak REŽIE NAKÁŽE!!!!!!!!! (Dle smlouvy s Paroháčem) Já přesto doufám, že se ta svoloč režii vzepře a vmetou Džambuli své pohrdání do ksichtu. Nakolik se mýlím?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.