Potvrzeno: Homofob Rychtář s Džambulí si jdou přivydělat do VyVolených! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Potvrzeno: Homofob Rychtář s Džambulí si jdou přivydělat do VyVolených!

Mezi bandu trapných VyVolených se Džambulovi hodí.
Mezi bandu trapných VyVolených se Džambulovi hodí. (Foto: Aha! – David Kundrát, Roman Souček, Pavel Machan, TV Prima, koláž Ahaonline.cz)

Veškeré dohady potvrzeny! Rychtářova peněženka se hned po svatbě dostala do červených čísel a on si musí i se svou princeznou po sezóně přivydělat. Přestože komické duo z Uhříněvsi původně do Vily nechtělo, finanční nouze novomanžele donutila změnit názor. Jakpak se bude mezi tolika homosexuály vyjímat sekuriťák Rychtář, známý svými extrémními výroky na adresu této menšiny?

Budou ze sebe dělat šašky za prachy

Nejdříve Pepa potvrdil Blesku samotnou účast: "Nabídka která vznikla není o penězích, pokud přijmem pozvání do VyVolených, tak tam nebude pan Macura. U pana Macury mám své výhrady. Rád bych se se všemi VyVolenými setkal, stejně tak  Iveta." Že to není o penězích je samozřejmě nesmysl.

Homofobní Rychtář má respekt z Vladka

Také prozradil, komu fandí: "Mám tam svýho koně, nebo-li člověka, kterému fandím a to je Vladko. Respektuju ho a vážím si ho za to, jak ve VyVolených vystupuje." Zřejmě má rád hysterické scény. Zarážející je, že Rychtář popírá své homofobní tendence. "Nemám nic proti gayům ani lesbičkám," říká, aby vypadal tolerantně. My ale víme, že to není pravda.

Tohle je citát Josefa Rychtáře na adresu reprezentanta sexuální menšiny: „Úchyl, který má místo p*dele vagínu a který neví čím je, zda buzerant či něco jiného má jediné štěstí, že se změnila doba, jinak by neprošel selekcí." Za tento skvost intelektuálního snažení čelil i trestnímu oznámení.



Přečtěte si
illis
27. 9. 2013 • 18:34

Tak to bude fičák, já myslela, že tam půjde Iveta sama bez té své už zákonné stíhačky a oni tam půjdou spolu . Jen debil by věřil, že tam Rychtář nejde pro peníze, ale z pouhého vlastenectví a soucitu s účastníky reality show. Ještě by ho mohli pozvat do Jak se staví se, Prostřeno a pak už jedině pobyt na Sibiři, aby národ věděl, zda to Rychta zvládne.

mirbrad1
27. 9. 2013 • 17:33

Zdravím všechen lid. Na 4 řadu vyvolených jsem se těšil leč chybí zde vtip-radost-napětí. Sexuální postoj některých soutěžících se až příliš porojevuje v jejich intelektu,to je škoda IG-32,ten kdo toto režíruje natom asi není o nic lépe-možná je to pro pár vyvolených homohomo na každý pád je škoda proudu--odraz společnosti neschopnost laskavého vtipu,MMM

najka
27. 9. 2013 • 11:16

TI DVA AŤ JDOU UŽ DOP RDELE!!! KDO SE MÁ TY DVA UBOŽÁKY DÍVAT? DŽAMBULE UŽ UMÍ OTEVŘÍT HUBU JEN JÍDLO, TAK BY SE MĚLA HLEDĚT REKVALIFIKOVAT, AŤ JÍ MAJÍ Z ČEHO VYPOČÍTAT DŮCHOD!

slacker
27. 9. 2013 • 09:04

Džambulovi

otrok
27. 9. 2013 • 08:20

To to trvalo,konečně budou mezi sobě rovnými.To bude velké divadlo a možná i koncert.A bude miminko a možná bude i štěkat.A i pepa si přijde s hulibrkem na svý.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.