To snad ne! Bartošová s Rychtářem ve VyVolených?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

To snad ne! Bartošová s Rychtářem ve VyVolených?!

Bartošová Rychtář
Bartošová Rychtář (Ringier Axel Springer Marek Pátek Pavel Machan / Paparazzi)

Televize Prima přišla s naprosto zdrcujícím nápadem. Co kdyby se Iveta Bartošová (47) a Josef Rychtář (55) vzali přímo ve Vile za asistence počůrané Nikol, zvrhlé Evičky, násilníka Thomase a ostatních "hvězd" soutěže? Na jednu stranu by to bylo geniální, protože všichni dohromady k sobě tak nějak patří. Nebylo by to ale moc?

Lákavá nabídka

Džambulům by se to určitě hodilo, protože televize by vše uspořádala na vlastní náklady. Nejprve ovšem přišla nabídka na pobyt mezi spřízněnými typy lidí ve Vile. Samozřejmě za nemalé peníze. Rychtář to dokonce potvrdil. "Ano, tato nabídka přišla, měli jsme tam s Ivetou strávit dva dny," prozradil vulgární podnikatel Blesku.

Velké dilema v Uhříněvsi

No a pak ta svatba. Ivetě se prý nápad velmi zamlouval, mohli by totiž za ušetřené peníze nakoupit zásoby na zimu. Nakonec jí to bohužel někdo rozmluvil. A znovu to komentoval Pepa: "Druhá nabídka zněla uzavřít ve Vile sňatek. Obojí jsme odmítli. Jednak je to naše soukromí, a pak by se tím kazilo Ivetino jméno." To ovšem není pravděpodobné, protože Bartošové pověsti ani pobyt u VyVolených uškodit nemůže.



Přečtěte si
riseblaznu
15. 9. 2013 • 18:29

Chtějí nás pobavit, ale neměli by to přehánět s laťkou. Už je moc nízko.

honzina
14. 9. 2013 • 19:22

Copak na tom jejím "dobrém" jméně lze ještě něco zkazit????

lillyli
14. 9. 2013 • 09:08

Budeme je žalovat!

lillyli
14. 9. 2013 • 09:06

Já to chápu, kdyby tam byli oni dva, tak se na to sama kouknu. A za to, kam se Blíva dostala, vděčí především sama sobě. To ona roky pije a fetuje, nic nedělá, syna jí odebrala sociálka a toho trotla Rychtu si nabrnkla až potom. A zničila tak zase další rodinu. Rychtář je blb, takže vedle sebe potřebuje ženskou, která by ho usměrnila. Blíva to ale není.

cotonice
14. 9. 2013 • 01:24

Mám pocit, že celý štáb VV by potřeboval zavřít do Bohnic. Jsou to vypatlaní úchylové a jejich nápady odpovídají skutečně úrovni soutěžících. Blbci , vypatlanci , nevzdělanci, primitivové ! Jaký to má smysl vysmívat se ubožákům a zesměšňovat je před celým národem? Džambule i s tím svým Rychtou patří zrovna do té skupiny, ale myslím ,že ostudy s nimi již bylo dost.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.