Rychtáři, proč lžeš? Muzikanti dávají od Džambule ruce pryč! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Rychtáři, proč lžeš? Muzikanti dávají od Džambule ruce pryč!

Iveta patří maximálně do programu venkovských diskoték jako zpestření.
Iveta patří maximálně do programu venkovských diskoték jako zpestření. (Foto Aha! - Jaroslav Benda, Roman Souček)

Tak přesně tohle bylo jasné od začátku. Pohádkový dědeček breptáček alias Josef Rychtář (55) vodí všechny kolem za nos! Ještě začátkem týdne se rádoby manažer odepsané pěnice chvástal, kterak Ivetka zkouší na listopadový koncert se super kapelou Boom! Band známou z účinkování s Karlem Gottem v Carnegie Hall a ostatní špičkou domácí popové scény. Že o chystaném vystoupení neví ani kapelník Jiří Dvořák je dost zvláštní.

Iveta na to nemá

Realita je opravdu tristní a postup Bartošové v zastoupení Rychtářem je nanejvýš zarážející. „S Ivetou jsem naposledy jednal loni v létě, když se na Vánoce chystal její koncert v Lucerně. S kapelou jsme se rozhodli, že to dělat nebudeme, protože jsme tomu nevěřili. Měli jsme dobrou předtuchu," uvedl na pravou míru vymyšlenéné plky sekuriťáka Bartoš-Rychtáře šéf Boom! Bandu pro Super.cz. A hlavní důvod? Ten je zcela prozaický. "Iveta na to nemá," řekl Dvořák. Jako pravý profesionál by takovou ostudnou spolupráci nepřipustil, už kvůli reputaci kapely.

Trpí Rychtář duševní chorobou?

Rychtář ale jako smyslů zbavený dále tlačí na pilu. Najednou začíná tvrdit, že nic o společné zkoušce a plánovaném koncertě s big bandem netvrdil. Ale to má smůlu, protože v Blesku i dalších médiích se vyjádřil jasně: „Ivetka už začala zkoušet s kapelou Boom! Band, se kterou vystupuje sám Karel Gott, proběhla zatím jedna zkouška. Myslím, že se dala do kupy s pravými profesionály.“

Od Bartošové ruce pryč!

A co na to kapelník? "S Ivetou rozhodně nezkoušíme. Také jsem se tu fámu dozvěděl, ale v současnosti neprobíhají ani žádná jednání," zcela vyvrací Rychtářovo tvrzení Dvořák. Pochopitelně špičkové tuzemské těleso nemá zájem vystupovat s někým Bartošové úrovně. I tak je Jiří Dvořák velkorysý, když říká: "Loni jsem viděl, že ten tlak, který na ni před Lucernou byl, neustála. Navrhoval jsem jí, ať začne malými komorními vystoupeními a postupnými kroky se pomalu vrátí na velká pódia. Iveta na nic velkého není psychicky připravená. Musí se zmátořit a já jí k tomu držím moc palce, ale momentálně skutečně není ve stavu, abychom mohli spolupracovat."



Přečtěte si
takyrejpal
18. 10. 2013 • 07:21

a ty budeš "vemeno z kvočny", že ?

hejhej
17. 10. 2013 • 20:04

"Manažer" Rychtář je hloupý. Iveta má prochlastaný mozek. Ti dva tak mohou občas zvládnout nějaký pajzl, v lepší případě půlnoční diskotéku. Oba jen lžou.

prroud
17. 10. 2013 • 19:32

Lidska hloupost a nestesti mi moc jako "psina" nepripada! . Jestli tobe,ukazujes jenom co jsi sam zac!

dannaa
17. 10. 2013 • 13:42

Pěkně to pan Dvořák řekl. Iveta ať se dá do pořádku a zpívá v nějakých pěkných kavárnách za doprovodu na piáno.Pokud by se našel ochotný pianista a nechtěl také riskovat ostudu.Ten pan Pavlík nebo jak se jmenoval ? Kde se vytratil ? Tolik póz u piána pro TV5.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.