Skořepová šokuje přiznáním: Medřická mě nutila zemřít! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Skořepová šokuje přiznáním: Medřická mě nutila zemřít!

Skořepová se svěřila s děsivým zážitkem.
Skořepová se svěřila s děsivým zážitkem. (Koláž Ahaonline.cz)

To strašné tajemství dokázala herečka Luba Skořepová (89), která se po těžké nemoci vrátila do života, držet v tajnosti skoro třicet let. Tak dlouho totiž uplynulo od smrti její blízké kamarádky a rovněž vynikající herečky Dany Medřické (†62). Skořepová přiznala, že ji Medřická několikrát nutila, aby zemřela!

Skořepová, která má celý svůj život velice kladný vztah k tajemnu a  duchovním věcem, se deníku Aha! svěřila, jak strašlivý zážitek po smrti Medřické měla! „Když Dana zemřela, tak se mi zdál sen. On to vlastně ani sen nebyl, to bylo úplně živý! Já jsem byla tady v tom světě a Danu jsem viděla ve světě, kde chodili mrtví, ale oni byli živí! A ona tam stála a upřeně se na mě dívala. Já jsem věděla, že je to trapný, že já ještě žiju, a ona ne. Snažila jsem se tedy něco vykoktat, ale ona neřekla ani slovo,“ vypráví Skořepová příběh, ze kterého mrazí.
Přitom to mělo teprve přijít! „Když se mi ten sen zdál potřetí, tak se stalo něco strašného! Ona se nahnula ke mně, chytla mě za ruku a přímo nadlidskou silou mě táhla tam do toho světa, že jsem se stěží ubránila.Tu strašlivou sílu si dodnes pamatuju. Pak jsem se probudila a na dlani jsem měla otisk od její ruky,“ šokuje herečka, které ještě po tolika letech při vyprávění snu naskakuje husí kůže!


Přečtěte si
hillaarkaa
7. 11. 2012 • 09:44

To víš,o topinkách a jiných "osobnostech"..Nosálovi atd. si to HaHaHarmasan nelajzne

rejpal3
6. 11. 2012 • 20:40

rejpal3
6. 11. 2012 • 20:39

To máš fajn, já to vidím spíše na dvojitou dávku léku na vysoký tlak...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.