To strašné tajemství dokázala herečka Luba Skořepová (89), která se po těžké nemoci vrátila do života, držet v tajnosti skoro třicet let. Tak dlouho totiž uplynulo od smrti její blízké kamarádky a rovněž vynikající herečky Dany Medřické (†62). Skořepová přiznala, že ji Medřická několikrát nutila, aby zemřela!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
To je tedy otřes - číst zde diskuzní příspěky urážející dámu, která je velice moudrá, v životě toho má dost za sebou a která si zasluhuje úctu!!! No jasně, na co si nelze sáhnout, to neexistuje - zaspali jste domu, vědecký materialismus a marxismus - leninismus se už nenosí... Možná byste ještě rádi povolali cenzora, aby se o věcech mezi nebem a zemí nemohlo psát, ne?! Mám takových zkušeností tucty - a nejsem sám...
Já ho mám, přesto se mi stalo, že se televize vyplá ovladačem zapla sama, ale to asi dělala sršicí trolej, ta rozhodila i radiem řízené hodiny.
Přestalo to, když vyměnili koleje, dělalo to, když byl vlak 200 metrů
Nevěřím ničemu, co nemůžu vnímat normálními smysly. Ale s tou skříní se mi to stalo taky - teplý a suchý letní večer, žádné velké změny povětří, a rány jako když někdo láme prkna. Slušně jsem babičku poprosila, ať toho práskání svou skříní nechá, a byl navždy klid.