Sexy Kateřina Brožová: Opět se chlubí výstřihem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Sexy Kateřina Brožová: Opět se chlubí výstřihem!

Brožové se při focení pořádně rozžhavila
Brožové se při focení pořádně rozžhavila (Martin Buček (Hranaři))

Herečka Kateřina Brožová se pořádně odvázala a předvedla své vnady v kolekci fotek k filmu Hranaři. Hádali byste jí na nich 43 let?

Na snímcích Martina Bučka Brožová ukázala tělo, které by jí mohly závidět i o generaci mladší dívky. Během focení vystřídala několik šatů, v nichž vynikly její křivky, především poprsí, které ráda dává na obdiv. V provokativní póze dokonce neuhlídala svou bradavku, která jí vykoukla z korzetu (viz. titulní foto).

„Na natáčení filmu vzpomínám opravdu ráda. Na place se sešla totiž dobrá parta herců a hrát manželku Saši Rašilova byla opravdu zábava. Jsem ráda, že jsem tuto nabídku dostala, a že jsem mohla díky tvůrcům filmu změnit svou image, u které bych chvilku ráda zůstala,“ řekla Brožová, která si své blond vlasy obarvila na hnědo.

Bude Kateřina Brožová v Hranařích v roli majitelky modelingové agentury stejně sexy jako na promo snímcích. O tom se v kinech přesvědčíme už 1. prosince.



Autor:  cam

Přečtěte si
ivoadler
7. 11. 2011 • 21:49

tak ať to ukáže. Její krása už je hodně výsledkem průmyslu krásy. Na té fotce, kde je za brunetu, je vidět, že už je hodně jetá. Ale stovku bych jí za to dal.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.