Alena Antalová a Kateřina Brožová: Nenávist kvůli milionům! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Alena Antalová a Kateřina Brožová: Nenávist kvůli milionům!

Alena Antalová žárlila na Kateřinu kvůli jejímu honoráři.
Alena Antalová žárlila na Kateřinu kvůli jejímu honoráři. (TV Nova, ara)

Televize Nova začala o víkendu reprízovat první řadu seriálu Pojišťovna štěstí, šlágr, který v čase jeho vzniku na podzim roku 2004 sledovaly běžně tři miliony diváků.

Málokdo přitom ví, že hlavní hvězdy velkého televizního románu Kateřina Brožová (43) a Alena Antalová (38) na sebe žárlily nejen v seriálu, ale i ve skutečnosti! Za vším byly – jak taky jinak – peníze!

Sokyně v ději (přetahovaly se o Miroslava Etzlera), rivalky i na place. Seriál a jeho scénář z dosud neznámé Antalové udělal megahvězdu, Brožové naopak role mrchy přivolala na hlavu hromy a blesky. „Kateřina se cítila být hvězdou seriálu a Aleninu oblíbenost prostě nemohla rozdýchat,“ vzpomíná člen štábu, který si nepřál být jmenován.

A další klíny mezi herečky vrážely také honoráře. Brožová brala v první řadě za každý natáčecí den 15 000 korun a od druhého si vydupala přidání na 20 000 Kč/den (celkem si tak za natočení pěti řad přišla na cca 7 milionů korun). A to zase s narůstající popularitou a také počtem členů rodiny (během natáčení třikrát otěhotněla) vadilo Antalové.

Protože věděla, kolik bere její konkurentka Brožová, tak si taky dupla a vymohla si navýšení původně desetitisícového honoráře o polovičku! A tak si za natočení čtyř sérií seriálu přišla podle našich propočtů na téměř čtyři miliony!

„V pěti sériích Pojišťovny v průběhu šesti let to může v součtu dělat relativně hodně, to číslo může být na pohled velmi atraktivní, ale řekl bych, že to bude tak deset procent běžného honoráře stejné hvězdy v běžném seriálu německém,“ okomentoval diplomaticky pro deník Aha! námi zjištěné honoráře Brožové a Antalové režisér Pojišťovny štěstí Jiří Adamec, kterému obě herečky dokázaly během natáčení seriálu pořádně zavařit.

Čím zlobila Antalová?

Během natáčení seriálu třikrát otěhotněla. Ve dvou případech kvůli jejímu požehnanému stavu museli tvůrci přepisovat scénáře. Před třetím těhotenstvím Antalová z projektu odstoupila. „Dost mi to komplikovalo práci.... Ale Alenku jsem chápal, a nakonec jsem jí  dokonce fandil!“ řekl Aha! režisér Adamec.

Čím zlobila Brožová?

Především hvězdnými manýry. Údajně odmítala v některých scénách vystupovat bez makeupu, čímž by si u veřejnosti určitě šplhla. Prý také neustále zdržovala natáčení svých scén, protože lpěla na dokonalé úpravě vlasů. Nepochybně také sexy herečka trápila tvůrce seriálu svými neskromnými nároky na honorář.



Přečtěte si
jarypadlo
9. 7. 2011 • 12:37

od Tomana chci 100milionů,abych mohla dát na charitu!/Brožová při rozvodu/ Stejně inteligentní jako Antalová co proti smlouvě 33x zabřezla!Nakopnout aby věděly co znamená porušit smlouvu a chovat se jako idiot.

ginger333
8. 7. 2011 • 12:12

je vynikající herečka,navíc je to pěkná ženská.. Roli zahrála skvěle. Paní Antalová hrát neumí, je křečovitá, přehrává.. Vzhled nekomentuju, v reálu vypadá paní Antalová mnohem lépe než v seriálu... Faktem zůstává, že v Pojišťovně je Antalová na druhém místě..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.