Vyčerpaná Kateřina Brožová: Žlučníkový záchvat... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Vyčerpaná Kateřina Brožová: Žlučníkový záchvat...

Fotografie
Fotografie (internal)

Stres, špatná strava a přepracování poslaly k zemi Kateřinu Brožovou (42). Půvabnou hvězdu »nováckého« seriálu Pojišťovna štěstí skolil žlučníkový záchvat, a to především kvůli přehnanému pracovnímu vytížení. Blonďatá kráska trpí nepředstavitelnými bolestmi. „Chytl mě žlučník,“ potvrdila nám sama paní Kateřina.

Zpěvačka a herečka se kvůli nemoci omluvila ze včerejšího charitativního bowlingu. Ten v Praze na Zličíně hrály s dětmi z dětských domovů hvězdy muzikálů Baron Prášil a Je třeba zabít Davida. Brožová září v obou představeních. „Přišlo to nečekaně, ještě v sobotu jsem dvakrát hrála. Ležím doma. Mám předepsané medikamenty a lékaře na telefonu,“ vysvětlila nám herečka. A ví, že pokud nezvolní, zdraví může zahrozit znovu a daleko vážněji. „Myslím, že je to následek pracovního vytížení a špatné stravy z poslední doby,“ přiznává kajícně Kateřina.

„Další představení hraje až dvaadvacátého května, takže má dost času na uzdravení. Spíše ale na ni myslíme jako na kamarádku, pracovní hledisko v tuto chvíli není nejdůležitější,“ řekla Aha! mluvčí muzikálů Martina Jandová.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.