Kateřina Brožová zhubla! Kvůli chlapovi?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kateřina Brožová zhubla! Kvůli chlapovi?!

Fotografie
Fotografie (internal)

Herečka a zpěvačka Kateřina Brožová (42) zase zhubla. Co se děje?! Může za to snad nějaká nová známost?

Půvabná Kateřina Brožová byla vždy štíhlá jako proutek. Když se ale objevila na koncertu Magdy Malé, vypadala ještě tenčeji než obvykle. „Ano, zhubla jsem,“ přiznala herečka. Jedním dechem však dodala: „Kvůli nějakému muži to ale opravdu nebylo.“ Co je však pravým důvodem úbytku váhy ale neprozradila, možná jde o přetrvávající problémy po žlučníkovém záchvatu, jenž prodělala před několika měsíci.

Se ztrátou pěti kilogramů na váze se pochlubila i hlavní hvězda večera Magda Malá. „Šlo to ztěžka, vůbec se mi zprvu nedařilo zhubnout, ale když jsem nekompromisně vynechala všechno sladké, najednou jsem pět kilo ztratila během dvou týdnů,“ usmívala se spokojeně. Nedostatku cukru ve zpěvaččině krvi využil ale spoluorganizátor dobročinného koncertu David Novotný, který Magdu překvapil na jevišti dortem.

Pohuble vypadal i poslanec Petr Bendl (ODS), který si na koncertě uřízl pěkný trapas. Tvrdil totiž, že na své dvě písničky zazpívané za doprovodu kytary zvukovou zkoušku nepotřebuje. Jenže ouha, když došlo na vystoupení, Bendl nemohl najít drát ke kytaře. Celý opocený po pár minutách ticha mávl na Vladimíra Hrona. Ten rychle přiběhl a ze šlamastyky ho naštěstí dostal. Diváci pak museli uznat, že jako zpěvák by se možná politik dobře uživil.

Petra Bendla vytáhl ze šlamastyky Vláďa Hron.

ČTĚTE TAKÉ:

Kateřina Brožová - Tajné rande s prachatým bossem! Je to Paroubkova pravá ruka

Vyčerpaná Kateřina Brožová: Žlučníkový záchvat...

Brožová v Ordinaci!

14. 9. 2010, 8:00

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.