PROSTŘENO - Laborantka Monika: Vaření je jako chemický postup! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

PROSTŘENO - Laborantka Monika: Vaření je jako chemický postup!

Monika Lišková
Monika Lišková (TV Prima)

Středočeské Prostřeno uzavře zdravotní laborantka Monika Lišková, která vaření nepovažuje za moc kreativní činnost. Recepty podle ní mají stejnou funkci jako chemické vzorečky.

Monika hostinu připravila v domě, kde bydlí se svou rodinou. Přestože je zadaná, svého přítele moc často nevídá. Žijí totiž 100 km od sebe. Monice ale takový vztah vyhovuje a udržuje jej už pět let.

Při vaření dost experimentovala, když vsadila na salát s mletým masem. „Moc se netěším, protože je to dost zvláštní kombinace," obával se Karel. A nebyl jediný, koho salát s mletým masem překvapil. Lákadlo na hosty to určitě nebylo. Přesto mohli být rádi, protože dostali jeho zjednodušenou variantu. „Původně v tom mletém mase měla být ještě skořice a kakao," prozradila Monika. To by ale nejspíš celý předkrm skončil v koši.

Monika má pro mleté maso nejspíš slabost a jako hlavní chod připravila lazaně. Tento těstovinový pokrm zajímavě ohodnotila »odbornice« Dáša: „Lazaně jsem jedla dvakrát v životě a ani jednou mi nechutnaly. Jsou to vlastně brambory s mletým masem."

Dáša se opět ztrapnila tím, že pripomněla svůj podvod s »domácíma« houstičkama, které koupila v obchodě. K Monice přinesla starou housku z předešlé várky, aby ukázala, že opravdu péct umí. Bohužel to ale bylo jindy, než kdy soutěžila. „Měla nám to říct ve středu, ne to tahat sem," řekla nevěřícně Monika.

Co v sobě ukrývá její tajemný dezert »pepišmalipud«? A čím ji Dáša u stolu přiměla k pláči? Sledujte Prostřeno na Primě a zjistíte i to, kdo si odnese 40 tisíc korun!

 

 

Anketa

Který soutěžící si nejvíce zaslouží výhru?
Celkem 419 hlasujících



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.