PROSTŘENO: Kateřina hledá v televizi chlapa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

PROSTŘENO: Kateřina hledá v televizi chlapa!

Kateřina Knopová využila Prostřeno jako seznamku
Kateřina Knopová využila Prostřeno jako seznamku (TV Prima)

Lákavá finanční odměna není jediným důvodem, proč se osamělá Kateřina Knopová přihlásila do pořadu Prostřeno. Svoji účast v televizi chce využít k seznámení.

Rozvedená Kateřina žije sama s dcerou v Ostravě-Porubě a muže ve své domácnosti viditelně postrádá. „Není dobře člověku samotnému. Hledám devadesátiletého milionáře. Ale pokud se přihlásí, tak prosím o zdravotní dokumentaci,“ řekla s nadsázkou Kateřina.

Její menu pořádně zamotalo hlavu konkurenci, protože si libuje v originálních názvech. Jako předkrm se tak podával pokrm »Kterak berušky šneky přemohly«. „To budou berušky na šnekovi a budou ještě zaživa do něj hlodat,“ hádala Marie.

Kateřina při vaření myslela na provokatérku Ivanu a připravila si pro ni malou pomstu za všechny jedovaté řeči, které dosud měla u stolu. Ignorovala její nechutenství k cibuli a naschvál ji dala nejen do knedlíčkové polévky, ale také do bramboráků. Ivanu si vychutnala a ingredience svého menu jí prozradila až na konci večera, když už byla po jídle.

Po čtyřech společných večerech je na čase upřímně si vyjasnit vzájemné nesympatie, což je oblíbená disciplína Ivany. V Prostřenu má ale silnou konkurenci, která ji uzemní. „Myslela si, že bude hvězda, ale narazila. Manžel  se před ní doma klaní, ale my si s ní nerozumíme,“ odhadla ji hostitelka Kateřina. „Má ráda svoji pravdu a nepřipustí, že ji může mít i někdo jiný,“ dodala Šárka.

Na Ostravsku je dusno, ale Kateřina se pojistila slivovicí. Nakolik hádka ovlivní její bodové hodnocení? Sledujte Prostřeno na Primě.



Přečtěte si
winterfreshka
29. 9. 2011 • 20:16

Ta podezíravá,nevěřící,nesebevědomá modroočka.Taková hromádka neštěstí.Za vším jen hledá postranní úmysly a intriky.ubožáček.

ochman
29. 9. 2011 • 10:35

Michaela a MARIE JSOU NESYMPATICKÉ !!!!!!!!!!!!

quonex
29. 9. 2011 • 06:49

Spíše mám obavu, aby se po té, co to takto bylo sděleno, nevyužili příležitost k seznámení spíše různí excentričí úchylové. Často se s odtupem času v takových situacích z bulváru takové potvrzující informace dozvíme (např seriál Velký bratr a pod.). Ikdyž už podle názvů jídel sama dáma bude zdá se alepoň lehce ujetá...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.