PROSTŘENO: Šokující návštěva u Jany – špína a zkažené maso! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

PROSTŘENO: Šokující návštěva u Jany – špína a zkažené maso!

Těhulka Jana připravila zkažené maso
Těhulka Jana připravila zkažené maso (TV Prima)

Hostina u těhulky Jany Jakubcové je opravdu jen pro silné žaludky. Budoucí čtyřčlenná rodina žije v jednopokojovém bytě, kde se nedbá na čistotu ani čerstvost potravin.

U Jany bylo snad všechno špatně. Nejhorší vzpomínky na večeře u ní má Martina, která si vedle traumatického zážitku z její domácnosti odnesla i žaludeční problémy. Už při vstupu do stísněného bytu bylo všem jasné, že je na jídlo přejde chuť.

Špinavé prostírání, zanedbaná koupelna a plný dřez, takhle Jana své hosty přivítala. „Do takových podmínek bych si návštěvu nikdy nepozvala,“ řekla znechuceně Martina.

Poslední iluze hosté ztratili u »desetiminutové« polévky, jejíž název je vše říkající. Právě kvůli takovému jídlu Petr v páté třídě opustil školní stravování. „Polévka byla strašná. Byla to polévka pro batolata a možná ani jim by nechutnala,“ nešetřila kritikou Martina.

A to ještě netušila, že obrácené řízky jsou nejspíš pojmenované podle toho, že strávníkům pořádně obrátí žaludek. Jana totiž vepřové maso měla připravené s takovým předstihem, že chytlo nepříjemný zápach.

Podle Petra nebylo až tak košer, ale Ivana byla upřímnější: „Maso nevonělo, nezachránila to ani cibule.“ Martina kvůli hlavnímu chodu dokonce odmítla jíst dezert, jímž byly labutě z odpalovaného těsta.

Hostům zkrátka u Jany nemohlo chutnat už kvůli prostředí, kam si je pozvala,. Všichni byli šokováni, že chce do takových podmínek přivést už druhé dítě. Učitelka Ivana je přesvědčená o tom, že je to nezodpovědné: “Pánbůh ji do vínku nedal. Ona za to nemůže, je inteligenčně někde jinde.“

Projeví se u hodnocení soucit, protože Jana 40 tisíc korun bezpochybně potřebuje nejvíc? To zjistíte v dnešním Prostřenu od 18 hodin na Primě.



Přečtěte si
klotilde
27. 9. 2011 • 15:35

přítelkyně mého syna je zdravotní sestra a doma má takový "pořádek", že z toho nespím. Odejeli na tři dny a já jsem si dovlila trochu poklidit. jenže jsem za tuto smrtelnou urážku odepsaná, asi navždy. V bytě běhají volně králíci. Prý je to "postoj".

pohadkamaje
23. 9. 2011 • 15:25

Židi vepřové nejedí, proto nemůže být košer. "Košer" rovněž neznamená, že maso smrdí. A to "bezpochybně" je podle vzoru "bezpohlavně"?

lgino1368
23. 9. 2011 • 12:11

jj taky si pamatuju, že miliónová bývala s krupicí. Tohle rozhodně nebyla ona a popravdě ani to snad polévka nebyla jen rozvařená mrkev s bujonem.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.