PROSTŘENO: Gay Pepa háčkuje šaty pro panenky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

PROSTŘENO: Gay Pepa háčkuje šaty pro panenky!

Pepa dává orientaci na obdiv...
Pepa dává orientaci na obdiv... (TV Prima)

V Pepově bytě čekalo na hosty zajímavé překvapení. V ložnici, kterou sdílí se svým přítelem, objevili panenku Barbie, které Pepa pořídil háčkované šaty vlastní výroby.

Čtvrteční hostitel tráví už 23 let se svým přítelem a po ženských tvarech se mu nejspíš zastesklo. Proto si vyzdobil ložnici panenkou, na níž může ukázat své dovednosti. Po prohlídce jeho bytu už nikdo nepochybuje o tom, že má slabost pro stejné pohlaví.

„Ložnice mi připadala až moc sladká a přeplácaná. Všechno se to váže k té jeho orientaci. Je to jejich styl, oni to tak mají asi rádi,“ hodnotí Pepovu domácnost Marie. „Moc krajek a moc kýčů, já bych do toho nešla,“ přidává se Eliška

Při večeři se nelze vyhnout otázkám na tělo, což je Pepovi dost nepříjemné. Kvůli zvědavým dotazům směřujícím k jeho soukromí se urazí a přestane s ostatními komunikovat. Jeho náladu ještě více poznamená fakt, že hosté nedojí jeho hlavní chod. Slibovaná »utajená kýta« totiž ve skutečnosti představuje kuřecí stehna s játry a kečupem.

Negativní reakce byly i na jeho předkrm. „Párek byl vysušený, špatně šel ukrojit. Na talíři jsem s tím bojovala,“ reagovala Olga na jeho »srdíčka«. Pepu však nejvíce svými připomínkami zklamala Marie: „Ta, které jsem nejvíc věřil, se do mě jako první pustila“

Kryštof odešel od Pepy nejen hladový, ale také pořádně znechucený. „Očekával jsem od něj o 100% lepší výkon. Rozčiluje mě jeho chování, prostě se mi zprotivil,“ řekl o svém soupeři. Jak si Pepa povede při hodnocení? Sledujte Prostřeno v 18 hodin na Primě.



Přečtěte si
gabi50
16. 9. 2011 • 12:12

fandím. Mařena je stará kravajzna,která si myslí,že má patent na všechno,přitom je blbá jako pučtok.Jen doufám,že dneska nevyhraje,těším se na její kyselý ksicht,až jí převálcují dva nejmladší soutěžící. I když,na druhou stranu,kdyby vyhrála,třeba by si konečně mohla nechat udělat lepší zuby

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.