PROSTŘENO: Olga považuje Kryštofovo vegetariánství za úchylku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

PROSTŘENO: Olga považuje Kryštofovo vegetariánství za úchylku!

Olga na vegetariány kašle
Olga na vegetariány kašle (TV Prima)

Zapřísáhlý vegetarián Kryštof udělal pořádnou čáru přes rozpočet úterní hostitelce Olze Spoustové, která vsadila na krkovičku. Ta ale zůstala na jeho talíři ležet bez dotknutí. A Olga postupně ztrácí nervy.

Olga už od počátku ví, že to s Kryštofem nebude jednoduché. To, že je vegetarián, považuje za jeho osobní problém. Má mu za zlé, že se do soutěže přihlásil, a rozhodně neplánuje jeho chutím přizpůsobit své menu. Naloží mu totéž, co ostatním soupeřům, a nechá na něm, jak se s masem na talíři vypořádá.

„Na druhou stranu, nikde není psáno, že by se lidi s takovou úchylkou neměli natáčení zúčastnit," přiznává Olga.

Aby mu ovšem tímto šokem nezpůsobila kolaps. Kryštof je totiž chatrné tělesné konstrukce a všechny překvapí tím, že se nejraději stravuje syrovou zeleninou. To už nevydrží Marie a probudí se v ní mateřské pudy: „V jeho věku to není nomrální. Být jeho rodič, snažila bych se mu pomoct."

Ale Kryštof o její pomoc nestojí a hned z kraje večera zavrhe kuřecí salát. Ten ale příliš neoslní ani zbytek osazenstva stolu. Všichni z něj totiž cítí rybu, přestože Olga tvrdí, že na jeho přípravu použila jen kuřecí maso. „Hrůza, cítila jsem z toho rybinu. Ta ryba tam prostě byla," říká Eliška a Marie s Pepou jí dávají za pravdu.

„Jedl jsem toasty z předkrmu, šťouchané brambory se salátem. Dezert jsem ochutnal, ale nepozřel jsem ho celý," rekapituluje Kryštof večeři u Olgy. Jak ale může její snahu ohodnotit, když se jídla téměř nedotknul? Sledujte Prostřeno v 18 hodin na Primě.



Přečtěte si
marinchen
14. 9. 2011 • 09:45

uchylna je pani Olga

kofila
13. 9. 2011 • 10:04

Proč by vegetariánství měla být úchylka?? Je každého věc jak se stravuje. Byl jsi někdy na jatkách? Já jsem měla tu čest jednou nahlídnout. Děkuju pěkně, vzalo mi to chuť a maso natož uzeniny nemusím. A jako úchyl si opravdu nepřipadám

dzery
13. 9. 2011 • 08:44

taky že to úchylka je a to druhý taky.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.