PROSTŘENO: Veronika znechutila hosty zeleninou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

PROSTŘENO: Veronika znechutila hosty zeleninou!

Veronika to přehnala se zeleninou...
Veronika to přehnala se zeleninou... (TV Prima)

Olomoucké Prostřeno pokračuje večeří u Veroniky Javoříkové. Ta chtěla své menu zpestřit zeleninou, ale tím se svým hostům rozhodně nezavděčila.

Veronika pracuje jako pečovatelka v domě pro psychicky narušené ženy a projevy soupeřů ji tak nevyvedou z míry. Zpočátku se zdálo, že se v Olomouci sešla přátelská parta, ale do pátku je ještě spousta času, a i nepatrný nedostatek může soutěžící připravit o výhru.

Pokud se hosté těšili na gurmánské speciality, u Veroniky si nejspíš nepřijdou na své. Její menu se vyznačuje přebytkem zeleniny, a tím si sympatie převážně mužské společnosti nezíská. Její zeleninová polévka to ale nejvíc schytá od Petry: „Díky libečku byla příliš aromatická. Voní jako polévkové koření a to je na škodu.“ Na příliš velké kusy libečku nezapomene ani při závěrečném hodnocení.

Podruhé se Veronice zelenina nevyplatí při servírování hlavního chodu, když se snaží ostatní ohromit bohatou oblohou. „Vytknul bych jí tu oblohu nebo co to bylo, ta syrová zelenina,“ kritizuje Peter a Petr jde ještě dál: „To je zvyklost českých restaurací narvat tam mega oblohu. Stejně se dvě třetiny vrací zpátky.“ Petra má další výtky ke kotletám po debrecínsku, které jsou moc vysušené.

Podaří se Veronice oživit večer alespoň zábavou? Kolik slov dokáží hosté najít ve slově Sečkožněčkomlátičkopečka? Luděk má jasno: „Zábava byla jednoduchá, taková hříčka bez jakékoliv přípravy.“

Kolik bodů si nakonec Veronika odnese za »standardní jídlo, jaké se vaří doma o víkendu«, jak její menu nazval Petr? Sledujte Prostřeno v 18 hodin na Primě. Veroničiny pokrmy najdete v galerii.



Přečtěte si
teufel
7. 9. 2011 • 09:08

mě víc než zelenina,by znechutilo to,co má v obočí. že s tím něco neuděla,fakt se divím.

teufel
7. 9. 2011 • 09:06

macek220364
7. 9. 2011 • 07:07

si ty pihy, znaménka a bradavice snad hýčká.... ale jinak je moc šikovná!

dannaa
6. 9. 2011 • 11:53

Mně by vzalo chuť právě její odhalené tělo a to zeleninu mám ráda i zeleninovou polévku.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.