PROSTŘENO: Peter v kuchyni zmatkoval, nedalo se to jíst! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

PROSTŘENO: Peter v kuchyni zmatkoval, nedalo se to jíst!

Peter nebyl během natáčení ve své kůži
Peter nebyl během natáčení ve své kůži (TV Prima)

Čas byl během vaření velkým nepřítelem Petera. V jeho kuchyni následoval jeden průser za druhým, což nejvíce potěšilo věčně nespokojenou rivalku Petru.

Vymyšlené to měl Peter hezky. Jeho menu se dvěma předkrmy bylo od prvního dojmu favoritem celého olomouckého Prostřena. Peterovo sebevědomí ale postupně klesalo a musel uznat, že si naložil pořádné sousto.

O tom, že Peter v kuchyni netráví příliš mnoho času svědčí jeho zkušenost s přípravou těsta na cibulový koláč. Po trápení s mixerém se rozhodl, že vezme vše do svých rukou a vykašlal se na technické vymoženosti. Ani to ale cibulovému koláči nepomohlo a Peter jej nenabídnul v podobě, v jaké původně chtěl. „Vypadá to, jako kdyby to spadlo na zem," popsal jeho nevydařený výtvor Petr.

Hosté byli u Petera pořádně nervózní, protože většinu svého menu začal vařit až ve chvíli, kdy zasedli u stolu. Snad nervozita měla za následek další Peterův skandál. Své rizoto totiž připálil, čímž klesl v očích Petry.

„Nepřipálila se ti trošku rýže? Je to cítit, zhořklo ti to," upozornila jízlivě. Mimo kameru byla ještě kritičtější: „Jíst se to nedalo. Udivuje mě,že to kluci snědli. Asi to bylo ze solidarity."

Dožene Peter ztracené body malováním trpaslíků? To sotva, protože nechá hosty u stolu samotné a jde dodělávat pošírované hrušky.

Jak si u strávníků povede jeho menu, které na první pohled vypadá jako z luxusní restaurace? Aby získal 40 tisíc korun, bude muset porazit Luboše, jehož snaha byla v pondělí oceněna 33 body.

 

 

Anketa

Který soutěžící si nejvíce zaslouží výhru?
Celkem 97 hlasujících



Přečtěte si
valmonts
11. 9. 2011 • 12:32

Výhru jsem přál jednoznačně Luďkovi,uvařil z celého týdne jednoznačně nejlépe a navíc je to moc velký sympaťák,ale že vyhráli oba kluci napůl mě vůbec nemrzí.Peter tady vařil dobře a říct o tom že se to nedalo jíst je trochu moc silná káva.Nevím na čem by se měli domlouvat když přece vůbec nevěděli kdo má kolik bodů.Chlapy byly všichni nejvíc v pohodě,jediný kdo na mě z tohoto týdne působil neupřímně byla paní Petra která sama udělala jahody z mražáku a u hlavního chodu jí nakonec chyběla jedna z důležitých složek,které předtím do jídelníčku zahrnula.Ta jediná taktizovala a šla po výhře,ale taktika jí naštěstí nevyšla.Vyhráli opravdu dva nejlepší,tentokrát to dopadlo dobře.

franta15
10. 9. 2011 • 10:03

Jak se může stát, že vyhraje člověk kterého hodnotí všichni špatně, jak soutěžící, tak diváci? Peter měl při vaření nemožné řeči, dělala ze sebe machra a přitom to byla hrůza. Už volba menu nebyla šťastná, dva předchody, na kterých by si většina moc nepochutnala. Zkažené, připálené hlavní jídlo, zábava zcela výjimečně bez hostitele, atd. atd. Proč hodnotili 2 soutěžící Petra tak vysoko, což vůbec neodpovídalo? Nejlepší byl určitě soutěžící č.1, tomu se nedalo nic vytknout. Nakonec si však potajmu výhru rozdělili a určitě se podělili i s tím, který nic nedostal. Ženské tam byly za blbce! Už i soutěžící v tomto pořadu podvádějí a nechají se uplatit od "schopného finančníka".Od toho bych si nedal poradit ani kterou nohou mám vyjít ráno z domu!!! Doufám, že si ho jeho klienti zapamatují. Nejvíc nechápu soutěžícího č.1, jen je přímo padlý na hlavu, protože jinak mohl mít celých 40 tisíc! Co k tomu dodat - ženské nezoufejte, jsou to jenom hloupí chlapi /všichni 3/...

dandova
9. 9. 2011 • 10:12

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.