PROSTŘENO: Ivana večeři probrečela kvůli traumatu z dětství! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

PROSTŘENO: Ivana večeři probrečela kvůli traumatu z dětství!

Ivana s Evou
Ivana s Evou (TV Prima)

Jihočeské Prostřeno pokračuje hostinou u Martiny Javůrkové, která nevědomě přivedla svou konkurentku Ivanu k slzám. Při večeři v její paměti ožil bolestivý zážitek z dětství...

Martina se snažila hosty zaujmout francouzským menu a připravila jim cibulačku, smetanový dezert a králíka Braillons, který se stal kamenem úrazu její jinak poklidné hostiny. Ivana si totiž vzpomene na tragické chvíle z dětství, když jí před očima zabili králíka, se kterým si hrávala.

„Králíka jsem nejedla 40 let. Šila jsem jim šatičky a potom jsem ho dostala na talíři,“ vybaví si Ivana minulost se slzami v očích. Navzdory svému psychickému bloku nechtěla Martinu urazit a pár soust pozřela. Po zbytek večera už jí ale moc do smíchu nebylo.

Nepomohly ani dvojsmyslné narážky Petra, jichž už ženy začínají mít plné zuby. V pondělí svými chlípnými řečmi všechny šokoval a bojí se, jak se projeví do pátku.

Když Martina lákala na francouzskou zábavu dodal: „A nejmenuje se to náhodou 69?“ Velkým zklamáním pak pro něj bylo, že šlo o petanque.

Ivana má asi s muži bohaté zkušenosti a dokáže Petrovu povahu vystihnout. „Chová se přesně jako muži v jeho věku. Žije sám, takže mu některé narážky asi přijdou vtipné. Zkouší je na mladší kolegyně a doufám, že jimi nebudu také konfrontována,“ řekla učitelka v důchodu.

Jak soutěžící ocení večer ve francouzském duchu? Sledujte Prostřeno v 18 hodin na Primě.



Přečtěte si
winterfreshka
21. 9. 2011 • 15:10

Ale také jsem si nevšimla,že by ronila slzy.Kam na ty nesmysly chodíte,Aháci??!

macek220364
21. 9. 2011 • 06:27

vždyť ona vůbec nebrečela.....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.