PROSTŘENO: Šárka vařila mezi hlodavci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

PROSTŘENO: Šárka vařila mezi hlodavci!

Šárka Martiníková má slabost pro zvířátka
Šárka Martiníková má slabost pro zvířátka (TV Prima)

Byt Šárky Martiníkové je jedním velkým zvěřincem. Projeví se na jejím menu to, že jí při vaření dělali společnost hlodavci?

Během vaření u Šárky něco nebylo v pořádku. U kuchyňské linky ji rušilo neustálé pískání. Později se ukázalo, že jej nevyluzuje žádný domácí spotřebič, ale dva roztomilí osmáci degu. A to má doma ještě dvě kočky, rybičku a leguána, který je miláčkem celé rodiny. Jak bude hostům v jejím zvěřinci chutnat?

Největší obavy ze zvířátek měla Míša. „Když se jí tak dívám do očí, tak úplně vidím, že mi skočí do ksichtu a vyškrábe mi oči,“ bála se Šárčiny kočky.

Ani zkušené Šárce se nevyhnuly zmatky v kuchyni. Rýpalku Ivanu chtěla potěšit tím, že jí připraví nakládaný sýr bez cibule. V časovém presu na ni ale zapomněla a vše důkladně promíchala. Tím si černou ovci ostravského kolektivu moc nenaklonila. Cibuli navíc obsahovala i její omáčka ke kuřeti a obohatila jí i rýži.

Předkrm »nakládaný Holanďan« si ale moc pochvalovala Marie… i když dost nepatřičným způsobem. „Bylo to jako z obchodu. Ale mně věci z obchodu chutnají víc jak ty domácí,“ ocenila Šárku.

Ivana po sobě zase nechala plný talíř a omáčku ještě k tomu označila za »jalovou« a rýže podle ní byla rozvařená. Míša už se připravuje na to, až bude podobně vyvádět i u ní. „Nechápu, proč se do té soutěže přihlásila. Fakt si ji asi v pátek podám, jestli nebude jíst,“ prohlásila o své soupeřce. Ale Ivana své chování vždy obhájí: „Vadí mi, že si mě dobírají. Nebudu se cpát něčím, když to nesnáším!“

Šárka své hosty vedle jídla a bytu plného domácích mazlíčku překvapila i zábavou. Ženy se dost divily, když vyfasovaly žehličku. Potřebuje středeční hostitelka pomáhat s prádlem? Sledujte Prostřeno na Primě!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.