PROSTŘENO: Ivana vydávala kupovaný roastbeef za svůj! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

PROSTŘENO: Ivana vydávala kupovaný roastbeef za svůj!

Jihočeské Prostřeno v pátek uzavře učitelka Ivana Kučerová, která si na hosty připravila menší podvrh. Poznají, že se chlubí cizím peřím?
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

znalec
24. 09. 2011 08:13

kdo dělal ten rostbíf je jedno, ale byl překrásný, neví někdo, kde ho ten známý po Praze prodává, hned si koupím čtvrt kila....

illis
23. 09. 2011 17:38

učitelka, sice má dvě VŠ, upravit se však neumí . Chtělo by to stylistu a vizážistu. Moc mne nezaujala. Taková nemastná a neslaná. Něco je na ní zvláštního, jen nevím co.

hillarka
23. 09. 2011 12:22

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

pavucinka
23. 09. 2011 11:04

Někteří soutěžící se chovají urážlivě a nejedí pod různými záminkami a když je jídlo/maso/ pokažené, tak ho baští. Slušnost? Asi ne na místě. Nevím,zda bylo opravdu zkažené. Ta vana třeba také nešla umýt. Také mám starou vanu,kde je již porušený smalt. šmejděníˇ je nevkusnéˇamělo by být trochu omezené na povrchní prohlídku v přítomnsoti majitele bytu.

pelagie
23. 09. 2011 08:20

Nepříjemná baba ..a to je bývalá učitelka ...br­rrrrrr­r...hl­avně, že sama stále něco kritizuje a sama podvádí, ať jdou všichni do . do háje ..je jeden jako druhý ...samá faleš a prdlačku umějí uvařit...k včerejšímu dílu ...bože jedli zkažené maso ..já bych jí ho hodila na palici špíně obtloustlé .....

ljubaa
23. 09. 2011 07:46

Nechápu lidi, co se účastní kvůli prachům takového divadla a ještě si snad myslí, že vyhrají. Osobně bych se u některých soutěžících v této sérii otočila a odešla bych. Protože pokud vidím koupelnu a WC, v jakém ji mají stavu a mám u takového člověka jíst, tak je jasné, že hygiena je to samé v kuchyni.... No a nechat si zavazovat oči čímsi, co asni nevím, kde se to předtím válelo, tak to sorry, ale fakt ne! No a vůbec nechápu, proč ty lidi to jedí, když jim maso padá na jazyk a páchne. Řekla bych, že at se teda nikdo nezlobí, ale že maso je cítit - ostatně ani nebylo vidět, že by se čerstvě připravovalo. Takže produkce taky asi nestojí za nic, když ví, že soutěžící krmí ostatní zkaženým masem a v rámci "zábavy" a sledovanosti to nechají dojít tak daleko, že to nechají ty lidi jíst - proč do toho někdo nevstoupí a neřekne - maso není čerstvé - bohužel - hlavní chod se dnes nebude podávat? Toéž jestli se někomu závitky válí celou noc v troubě - takže opět - v teple mít maso celou noc a celý den, tak to je asi to samé ....Tento pořad hazarduje se zdravím lidí - na jednu stranu si Prima hraje v pořadu Jste to, co jíte na znalce zdravé výživy a lidem vyhazuje jídlo z lednice a na druhou stranu nechá jíst v druhém pořadu soutěžící zkažené jídlo v nehygienických podmínkách - to je výborné

Pedro
23. 09. 2011 08:09

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

hillarka
23. 09. 2011 08:18

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

proxima
23. 09. 2011 09:36

A víte proč to maso smrdělo a jmenovalo se to obrácené řízky? Protože už to předtím někdo jedl. A ta vana, no hustýýýý, tam bych si neumyl ani boty. To si madam neudělala moc dobrou reklamu. Ale je to každého věc ... Ještě že paní nepodávala kapra, který se předtím v té vaně čachtal, to by pak byla zábava - šavlový tanec. Držíme palce paní Evě - v takovém prostředí bych spořádal i krupicovou kaši - kterou nesnáším.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.