PROSTŘENO: Na Ostravsku řádí »rýpalka« Ivana! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

PROSTŘENO: Na Ostravsku řádí »rýpalka« Ivana!

rýpalka Ivana - postrach ostravských hostitelek!
rýpalka Ivana - postrach ostravských hostitelek! (TV Prima)

Ostravské Prostřeno je velkou dámskou jízdou, v níž není nouze o konflikty. Už první den je jasné, že se vybíravé Ivaně nemůže nikdo zavděčit.

Pondělí patří Marii Jeřábkové, která marně doufá v návštěvu nějakého muže. V její domácnosti se ale sejdou čtyři ženy a je jen otázkou času, kdy si vjedou do vlasů. Jediným mužem v jejím bytě je tak nakonec jen kouzelník, který obstará zábavu.

Marie při přípravě čtyřchodového menu moc nestíhá, protože neovládá vaření vajec. Do šunkové rolky je potřebuje natvrdo, a to se jí nepodařilo. Vejce tak letí do koše a začíná se znovu. Mnohem větším riskem je ale to, že šunku naplnila brynzou, kterou její rivalka Ivana zásadně odmítá.

Stejný přístup zaujme i ke špenátové polévce. Přestože se jí ani nedotkne, neodpustí si kritiku: „Byla to spíš voda, než polévka. Představovala jsem si ji více krémovou.“ Zachrání to hlavní chod -  Pikantní rožeň měšťanských pánů? Sotva, obsahuje totiž cibuli a maso byla na Ivanin vkus příliš suché. Její kolegyně Míša navíc dodá, že pikantní to rozhodně nebylo.

Ivana očividně na ostatní neudělala dobrý dojem a všechny ženy se shodnou na tom, že se s ní nejspíš kamarádit nebudou. „Myslím si, že apeluje na takovou tu rýpalku,“ tvrdí Míša.

Kolik bodů dostane Marie od Ivany, která snědla jen čokoládové fondue? To uvidíte v Prostřenu večer na Primě.



Přečtěte si
fizi
28. 9. 2011 • 11:14

souhlasím s chlebasmaslem,je to hrozná krá.va.Naprosto nesoudná,chudák manžel i děti.

proxima
27. 9. 2011 • 05:59

Ahoj, tenkrát asi 15. Z vyprávění znám ještě jeden špek. Po vánocích prý zbyly řízky a salát. Mamka jí řekla ať to ohřeje, no tak jo - ohřála to v mikrovlnce, ale včetně toho salátu. No v 15ti člověk myslí na něco jiného ... ale snažila se ...

veselabublinka
26. 9. 2011 • 21:43

Tak proč tam leze!

lgino1368
26. 9. 2011 • 12:21

Kolik té slečně bylo let??

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.