Budařův Český lev: Bude nuda v Praze? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Budařův Český lev: Bude nuda v Praze?

Výroba této sošky je velice nákladná a složitá.
Výroba této sošky je velice nákladná a složitá. (VAC)

Slavnostní předávání cen Český lev bude mít letos poprvé jako moderátora herce Jana Budaře (33), který tím zakladateli této prestižní ankety Petrovi Vachlerovi udělal velkou radost.

Vachler dokonce prohlásil, že Budař tímto plní jeho sny, protože stoupá schůdek po schůdku výš a výš. Loni totiž uváděl nominační večer.

Budař je tak nejen talentovaný herec, scénárista, režisér a hudební skladatel. Od letošního roku bude už i moderátor 18. ročníku Českého lva. Uvádění slavnostního večera se loni ujali Pavel Liška s Bolkem Polívkou. Snad se letos z Budaře, »zaostalým« hrdinou filmu Nuda v Brně, nestane postava filmu Nuda v Praze.

Dlouho Budaře přemlouvat Vachler nemusel

„Petr Vachler mě přemlouval asi dvanáct minut,“ prohlásil Budař a dodal. „Nejvíc se těším na závěrečné konfety, které budou padat ze stropu.“

Zakladatel ankety Petr Vachler je navíc nadšený i z toho, že vznikla nová kategorie – Ceny Magnesia pro nejlepší studentský film. Toto ocenění spojené s finanční odměnou 100 tisíc korun bude pomáhat vyhledávat a podporovat vycházející hvězdy českého filmu.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.