Bolek Polívka: Líbal se s bývalou manželkou Chantal | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Bolek Polívka: Líbal se s bývalou manželkou Chantal

Mátožného a opilého Polívku podpíral kamarád, který byl bohužel opilý ještě víc než on.
Mátožného a opilého Polívku podpíral kamarád, který byl bohužel opilý ještě víc než on. (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl, Marek Pátek)

PRAHA – Herec Bolek Polívka (56), moderátor slavnostního večera Český lev 2008, zatoužil po bývalé manželce – krásné Francouzce Chantal Poullain (51). A jeho přání se mu po slavnostním ceremoniálu vyplnilo. Chvíli poté, co ho opustila jeho družka Marcela Černá (38), skončila v jeho náručí právě Chantal.


● Současná partnerka Marcela Černá ho na »lvech« opustila
● A Polívku nakonec vyvedla až ochranka

> Filmové ceny Český lev 2008, večírek plný překvapení
> To pravé rodeo se ale začalo dít až na mejdanu po přímém přenosu

PRAHA – Herec Bolek Polívka (56), moderátor slavnostního večera Český lev 2008, zatoužil po bývalé manželce – krásné Francouzce Chantal Poullain (51). A jeho přání se mu po slavnostním ceremo- niálu vyplnilo. Chvíli poté, co ho opustila jeho družka Marcela Černá (38), skončila v jeho náručí právě Chantal. Polibky a dlouhé objímání nebraly konce. Kliknutím zvětšeteMarcelo, tohle jsi asi neměla vidět!

Chantal zřejmě dorazila na večírek vyloženě kvůli Bolkovi. Slavnostnímu vyhlašování totiž přítomna nebyla. Však se taky jen těsně minula s Marcelou Černou, která ji v životě Polívky nahradila. Po pár výhrůžkách, kdy mu Marcela na večírku po »lvech« vytýkala popíjení panáků, se matka několika Bolkových dětí rozhodla k odchodu. A Bolek neprotestoval! Vždyť Chantal mu ji zcela jistě kvalitně nahradila. Strávil s ní krásné chvilky – s Chantal se mazlili, objímali a líbali...

Kliknutím zvětšetePo necelých dvou hodinách však vyklouzla z Polívkovy náruče i ona. Osamocenému valašskému králi tak zbyl jediný parťák – alkohol. A že se s ním spřátelil pořádně! Kliknutím zvětšeteOkolo šesté hodiny ranní byl protestující herec vyveden z večírku ochrankou. Těžko říct, kdo byl víc opilý – jestli kamarádi, vedoucího mátožného Polívku, nebo on sám.

Nastoupit do přistaveného mercedesu, to bylo pro Bolka a jeho kamarády takřka nemožné. Parta však za ranního kuropění rozhodně neměla namířeno domů. Kliknutím zvětšeteŘidič, uhánějící rychlostí 180 km/h, nabral směr na Průhonice, kde se Polívka i jeho kamarádi dobývali do hotelového baru. I ten byl bohužel zavřený. „Jo kluci, to jste přišli pozdě. Jestli jste mě chtěli vyfotit opilého, měli jste mě vidět před třemi hodinami. To byla kula!“ vtipkoval s fotografy Bolek, který se zřejmě propil do prapodivné střízlivosti. Když nevyšla ani poslední štace, zavelel valašský král k odjezdu a jelo se domů. Náladu mu nezkazila ani skutečnost, že ten večer přišel o svůj mobilní telefon, který zřejmě ztratil už v zákulisí během přímého přenosu.

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete


Rozzuřená Jakubisková
Zaútočili na ni!
Pomohla až klobása

Kliknutím zvětšetePRAHA – Deana Horváthová-Jakubisková (50) cítí křivdu. „Byl to cílený útok!“ nebála se promluvit jen chvíli poté, co obdržela Českého lva za nejnavštěvovanější film Bathory. „Bolek měl příkaz, že mi má při mé děkovačce skákat do řeči! Když mi vypnuli ten mikrofon, asi se báli, že řeknu nějaké své zásadní názory. Já jsem to dokonce slyšela, jak mu to do sluchátka někdo nařizuje, když jsem u něho stála a mluvila do jeho mikroportu,“ řekla Aha! Jakubisková. Její manžel, režisér Juraj Jakubisko (70), dokonce bojkotoval slavnostní vyhlašovací ceremoniál a dorazil až na večírek, kde se jako každý rok hosté najedli pouze vegetariánského jídla. To rozhodně neuspokojilo Deanu Jakubiskovou. Nervy si dala do pořádku až poté, co si pěkně na stojáka pošmákla na klobáse na Václaváku. Její manžel neměl takový apetit jako ona, takže stál naproti a společně se skleněným lvem pozorovali Deanu, jak se cpe.

Takhle se řádilo na »lvím« večírku
Třeba o berlích, ale i s lahváči

PRAHA – Každý se bavil, jak nejlépe uměl – lví večírek se vydařil. Herečka Jitka Čvančarová (30) se odvázala při divokém tanci. Její divoké kreace v Lucerna music baru nepředčil v sobotu večer opravdu nikdo. A že se o to snažil Franta Soukup (25), kterému sice v posledních dnech pomáhá při chůzi berle, když se však rozjela taneční muzika, skákal metr nad ni a řádil jako utržený ze řetězu.

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete

Český lev 2008: Přehled ocenění

Nejlepší film:
Karamazovi

Nejlepší režie:
Petr Zelenka (Karamazovi)

Nejlepší scénář:
Bohdan Sláma (Venkovský učitel)

Nejlepší herec v hlavní roli:
Karel Roden (Hlídač č. 47)

Nejlepší herec ve vedlejší roli:
Vladimír Dlouhý (Hlídač č. 47)

Nejlepší herečka v hlavní roli:
Zuzana Bydžovská (Venkovský učitel)

Nejlepší herečka ve vedlejší roli:
Lenka Termerová (Děti noci)

Nejlepší střih:
Jan Mattlach (Hlídač č. 47)

Nejlepší kamera:
Vladimír Smutný (Tobruk)

Nejlepší hudba:
Richard Horowitz, Sussan Deyhim (Tobruk)

Nejlepší zvuk:
Pavel Rejholec, Jakub Čech (Tobruk)

Nejlepší výtvarný počin:
Juraj Jakubisko, Jarka Pecharová (Bathory)

Nejnavštěvovanější film:
Bathory

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.