Seriál Vzteklina: Vystřižené scény s herečkou z Holek v porcelánu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Seriál Vzteklina: Vystřižené scény s herečkou z Holek v porcelánu!

Co v seriálu Vzteklina neuvidíte! Holku z porcelánu vystřihli!
Co v seriálu Vzteklina neuvidíte! Holku z porcelánu vystřihli! (Foto ČT, Divadlo v Celetné, ara)

Rána pod pás! Jelena Juklová (67) alias svobodná maminka Jířa z filmové komedie Holky z porcelánu se po dlouhé době objevila před kamerou. V krimi seriálu ČT Vzteklina dostala roli manželky Pudila, kterého rozsápali nakažení psi, a matku mladého rebela Paddyho. Tvůrci ji ale nakonec vystřihli!

„Dohromady to byly dva natáčecí dny. Jeden se točilo, jak přijíždím autobusem, a druhý den můj dialog v křesle s vyšetřovateli,“ potvrdila deníku Aha! herečka. Musela kvůli tomu dlouhé desítky minut sedět v maskérně, aby jí na tváři a ruce udělali hrozivé jizvy. Když pak obě scény točila, netušila, že se ani jedna z nich na obrazovce neobjeví. „Mrzí mě to, ale co se dá dělat. Prostě to nevyšlo,“ posteskla si Jelena.

Celý život hraje divadlo

Na nedostatek práce si ale nemůže stěžovat. Naplno se věnuje divadlu. „Hraju hlavně v pražském Divadle v Celetné. Ale další pidi role se teď před kamerou zase rýsuje,“ řekla Aha! herečka, která celý svůj život působila na prknech, jež znamenají svět.  „Jen v Činoherním klubu v Ústí nad Labem byla dlouhých 28 let. „Za tu dobu se kolem mě vystřídaly takové osobnosti, jako Jirka Bartoška, Karel Heřmánek, Jan Hrušínský a další. Zažila jsem tam dost hezké období, protože tenkrát jsme neměli děti a hráli jsme od rána do noci,“ prozradila v jednom z rozhovorů.

Osminásobná babička

Jířa, která v Holkách z porcelánu hledá otce své holčičky podle tkaniček bot, má v soukromém životě dnes už dospělé syny-dvojčata a dceru. Děti jí taky dodnes dělají největší radost. „Jsem už osminásobná babička,“ prozradila s nadšením a typickým smíchem, který od natáčení Holek z porcelánu neztratil na svém kouzlu.

Začínala s Veškrnkou

Jelena měla v 70. letech slibně rozjetou kariéru. Rok poté, co natočila Holky z porcelánu, si stejně jako Dagmar Veškrnová (64) zahrála ve filmu Holka na zabití. Jenže další větší role už nepřišly. V roce 2001 hrála v americkém snímku Deník Anne Frankové a o šest let později měla malou roli ve Svěrákově filmu Vratné lahve. Mihla se také v seriálech Ošklivka Katka, Gympl či Sanitka 2.

Proč jste ji neviděli?

Scény s herečkou Jelenou Juklovou byly ze seriálu vystřižené ze dvou důvodů. Za prvé bychom se nevešli do předepsané stopáže a za druhé jsme nakonec došli k závěru, že děj okolo její postavy by jen narušil pozornost od hlavní dějové linky,“ říká režisér seriálu Tomáš Bařina (43).

 Upoutávka na seriál Vzteklina České televize

Video se připravuje ...



Přečtěte si
dametodokupy
14. 2. 2018 • 08:44

Už tak je to šíleně roztříštěný, to už to tam tohle mohli taky frknout. Už by to bylo fuk.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.