Skřípal (61), vrah ze seriálu Vzteklina: Proč ho Bohdalová nenávidí? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Skřípal (61), vrah ze seriálu Vzteklina: Proč ho Bohdalová nenávidí?

Jiřina Bohdalová na Skřípala zanevřela, protože odmítl rozvod.
Jiřina Bohdalová na Skřípala zanevřela, protože odmítl rozvod. (Foto: Profmiedia.cz, archiv Blesku)

Nemůže mu přijít na jméno! Pavel Skřípal (61), který hraje matkovraha v seriálu ČT Vzteklina, kdysi pěkně dopálil Jiřinu Bohdalovou (86). Odmítl se totiž rozvést a vzít si její dceru Simonu Stašovou (62), kterou přivedl do jiného stavu!

Pavel měl se Simonou několikaletý románek jako ženatý. Pomáhal jí vychovávat prvorozeného syna Marka (31), jehož otcem je italský profesor Eusebio Ciccotti (60). Když herečka otěhotněla, řekl nastávající babičce, že se rozvádět nebude. To prý Bohdalovou pořádně nadzvedlo a doteď s tátou dnes už třiadvacetiletého Vojty nemluví.

Skřípal si přitom pořád stojí za svým. „Kdybych měl volit dnes znovu, udělal bych to stejně,“ prohlásil pro televizi Prima. „Bohdalová na mě byla hodná až do doby, než jsem otevřeně řekl, že se nerozvedu,“ popsal herec situaci. Má s Vojtou hezký vztah, stejně jako s Markem. „Je režisér, čekám, že mi dohodí roli,“ říká se smíchem. Se čtyřmi ženami zplodil čtyři děti, ale oženil se pouze dvakrát.

Notuje si s Trávníčkem
Pavel Skřípal představuje v ponurém příběhu ze šumavské vesnice podivína Jiřího Honyše, který udusí nemocnou matku v podání Jany Šulcové (70). Shodou náhod v seriálu hraje také další osudový muž Simony Stašové – její první manžel Pavel Trávníček (67). Pikantní je, že Skřípal už pár let hraje v Divadle Pavla Trávníčka.

Na video s Jiřinou Bohdalovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.