Po Lence Holas Kořínkové (56) nebylo léta ani vidu, ani slechu. Po návratu z Austrálie v roce 2004 plánovala velký comeback, ale výrazněji se prosadila až v těchto dnech v pořadu VIP Prostřeno!. A diváci prahnou po informacích o tom, jak svérázná hvězda filmu Holky z porcelánu v posledních letech žila. Věděli jste třeba, že jí krachlo manželství?! Její o dost mladší partner ji totiž opustil!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Můžete mi někdo poradit, jak je to tedy s tím tříděním potravin, co je tedy kytičkový den a co zvířátkový? A jak je vajíčko neutrální? To se smí jíst i v kytičkové i ve zvířátkové dni? Bože, já si jdu dát něco normálního, jen jsem zvědavá jestli mi to dokáže někdo vysvětlit.
Rostlinna strava se nesmi michat s zivocisnou stravou.
Napriklad, ryze se ji se salatem a kure se ji bez salatu.
Salat se ji s chlebem a kure bez chleba. Je to jednoduche a orechy se ji extra.Bez niceho. Pomaha to. Za mesic se vysledek dostavi.A kdyz se u toho jeste dost pije voda a beha se, tak je to jeste lepsi.
Místo toho se v Alcronu pořádně nacpu a kila shodím trtkáním Výsledek se také dostaví-co tělu dodám,hned vzápětí spálím Místo gauče a vysedávání u telenovel
Boháč je při chuti a zdvihu,proto ho nežerchlebáč s kolibříkem 2,4cm nemá v oblibě Rejpal se může směle postavit do řady a čekat,až se na něj taky dostane
Co se tu rozčilujete? Tak se na ty píííčoviny v televizi nedívejte.
Mimochodem - jestli byl chlap ještě trochu k světu, tak normálně zdrhnul - já bych ten článek nazval: Záhada Lochnesské příšery rozluštěna..." A to bych příšeru možná ještě urazil - takhle vypadat tak strčím hlavu do písku a necpu ji do kamery