Lenka Kořínková: Krachlo jí manželství! Víme proč... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Lenka Kořínková: Krachlo jí manželství! Víme proč...

Lenka Holas Kořínková a David Holas ještě jako šťastný manželský pár.
Lenka Holas Kořínková a David Holas ještě jako šťastný manželský pár. (pro Aha! – Martin Hykl)

Po Lence Holas Kořínkové (56) nebylo léta ani vidu, ani slechu. Po návratu z Austrálie v roce 2004 plánovala velký comeback, ale výrazněji se prosadila až v těchto dnech v pořadu VIP Prostřeno!. A diváci prahnou po informacích o tom, jak svérázná hvězda filmu Holky z porcelánu v posledních letech žila. Věděli jste třeba, že jí krachlo manželství?! Její o dost mladší partner ji totiž opustil!

Každé partnerství a manželství projde tu a tam menší či větší mírou neshod. Krize mezi Lenkou Holas Kořínkovou a fotografem Davidem Holasem (39) nabrala na obrátkách především kvůli hereččině dlouholeté lásce k alkoholu!

„Těžko říct, jestli pod tíhou okolností, ale Lenka začala razit v manželství benevolentní přístup. Chvíli spolu žili v pronajatém domku u Prahy, ale on od ní odešel a žil v Praze. Prý jim to tak vyhovovalo a byla ochotná tolerovat i nevěru,“ prozradil deníku Aha! blízký zdroj.

„Mám ale silný dojem, že s ní byl jen ze zištných důvodů. Ona ho všude protlačovala a díky ní byl vidět, dostal se jejím prostřednictví k významným lidem,“ míní náš informátor.

Osobní zmar chtěla Lenka zažehnat oživením své kariéry ze 70. let. Oslovila několik desítek režisérů, měla v úmyslu obnovit skupinu Ges a vytvořit projekt s Laďou Kerndlem.

„Nevím ale, jestli se jí něco vůbec povedlo zrealizovat, už nejsme tolik v kontaktu,“ dodal dlouholetý přítel Kořínkové.

A podle všech indicií, které máme, s ní už pár roků není v kontaktu ani její muž, fotograf nevalného renomé.



Přečtěte si
hillaarkaa
21. 7. 2012 • 09:49

Boháč je při chuti a zdvihu,proto ho nežerchlebáč s kolibříkem 2,4cm nemá v oblibě Rejpal se může směle postavit do řady a čekat,až se na něj taky dostane

rejpal3
20. 7. 2012 • 21:07

Hillarky, to jste na tom tak špatně, že trtkáte jenom s boháčem? Myslíte, že rejpal neumí pořádně protáhnout komín?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.