VIP PROSTŘENO: Nenávist mezi Heidi Janků a Lenkou Kořínkovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

VIP PROSTŘENO: Nenávist mezi Heidi Janků a Lenkou Kořínkovou!

Heidi Janků a Lenka Kořínková se moc nesedly
Heidi Janků a Lenka Kořínková se moc nesedly (TV Prima)

Večeře u trapnomága Richarda Nedvěda je pro hosty velkou neznámou. Budou jeho kouzla stačit na dusnou atmosféru? Heidi Janků už má připomínek Lenky Kořínkové plné zuby a rozhodně nebude mlčet...

Kořínková se ve VIP Prostřenu projevila jako rýpalka, jejíž život závisí na tom, zda se probudí do kytičkového či zvířátkového dne. Když jí ovšem na talíři přistála kombinace obojího, zkazila svými průpovídkami všem chuť. Sama se přitom jako hostitelka příliš nepředvedla, proto Heidi Janků ztratila poslední zábrany a pustila se do ní.

Richard Nedvěd ve svém holobytě »vykouzlil« menu, které nikoho příliš nenasytilo. Večer plný překvapení zahájil caesar salátem, který nečekaně rozsekal tyčovým mixérem. Podivná hmota v Lence vzbuzovala obavy a tak začala řešit složení.



„S tebou bych chtěla někdy do restaurace!“ rýpla si Heidi Janků, která by problematickou Kořínkovou nejraději vykázala od stolu. „To je normální ptát se v restauraci, co jím,“ kontrovala zastánkyně dělené stravy a odhalila velké tajemství. Zelenina se podle ní neřadí ke zvířátkům ani kytičkám, ale je neutrální…

Kořínková si ale nepochutnala ani na krupicové kaši, do jejíž přípravy se zapojila celá sestava VIP Prostřena. „Lenka to nejedla vůbec, protože to bylo normální mlíko. Kdyby to bylo nějaký odstředěný nebo z rostliny, taky by to asi jedla,“ postěžoval si Richard. V závěru večera se jí zavděčil alespoň obyčejným jablkem zastupujícím dezert.

Jak si trapnomág Richard Nedvěd poradí v kuchyni? A kdo za své menu získá exotický zájezd? Sledujte VIP Prostřeno na Primě!

Chcete být v obraze, co se děje v show Prostřeno!? Nebo jste nějaký z dílů nestihli? Všechny články najdete přehledně na: http://www.ahaonline.cz/prostreno




Přečtěte si
magdalenka39
21. 7. 2012 • 12:01

hillarko tvá debilita opravdu nemá hranic ani mezí.Sama o sebe zde reprezentuješ.Musíš být hodně zakomplexovaná,když si tímto slovníkem léčíš své problémy.Mimo jiné,když o mě píšeš takové hnusárny,ty jsi mě snad někdy viděla?

p.r.d.e.l..hillarka
20. 7. 2012 • 19:47

majdaléno39 v přechodu,chceš vidět opravdovou pitshu smradlavou a otahanou? Stoupni si teda doma před zrcadlo a dlouze se do něj dívej Tak vypadá nefalšovaná stará pizda!! Mrzuté, že?

marinkanovotna
20. 7. 2012 • 14:41

Jednoznačně s Vámi souhlasím, hodně umělců bylo ve světe, ale nikdo se nevrátil s takovým "humbunkem" jako paní Kořínková. Ještě že přišla revoluce, protože by tam možná zůstala zapadlá v supermarktetu u pokladny a nemohla by nás tak "poučovat" o správné a jedinečné stravě. A proč nás nepozvala k sobě domů? Stejně jako ostatní soutěžící.

knkn
20. 7. 2012 • 11:24

Kořínková byla na více zajímavých místech, v Austrálii, ale také třeba zfetovaná, ožr-alá a poch-caná a vožra-lá ve škarpě u silnice, kde ji museli několikrát nakládat a odvážet !

fizi
20. 7. 2012 • 11:20

Ale ty jsi tu včera taky již smočila nitku!!!19.7. 7.56 hod se Ti zdálo,že někdo na něčem ujíždí! Takže honem před zrcadlo a trocha sebekritiky si ti může hodit!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.