VIP PROSTŘENO: Kořínkovou vyděsila ovčí kůže! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

VIP PROSTŘENO: Kořínkovou vyděsila ovčí kůže!

Hejlík, Janků, Kořínková a Nedvěd ve VIP Prostřenu
Hejlík, Janků, Kořínková a Nedvěd ve VIP Prostřenu (TV Prima)

Herec Lukáš Hejlík pozval hosty na svou farmu, kde připravil pestré menu z domácích surovin. Z vlastní produkce byl i dárek v podobě ovčí kůže, jímž se moc nezavděčil milovnici zvířat Lence Kořínkové.

O tom, že bude Lenka Kořínková nevděčným hostem, nebylo pochyb. Zastánkyně dělené stravy se jen tak s něčím nespokojí a navíc má naprostý odpor k masu. „Vůbec ho nejím, ani kuřecí. Nikdy jsem k tomu neinklinovala, prostě nemám potřebu,“ řekla o svém postoji ke zvířátkům. Jehněčí pečeně tak nebyla ničím pro ni, ale pochutnala si alespoň na zelenině a pečené dýni.

Ke zvratu ovšem došlo, když Lukáš Hejlík hostům věnoval ovčí kůže vlastní výroby a při této příležitosti  mluvil o jídle. Na Lence Kořínkové bylo ihned patrné, že je myšlenkami někde jinde.

„Jsem tady rozpačitá, tyhle věci nějak nezvládám. Lukáš mluví o tom, co jí, v souvislosti s tím, co zpracovává, necítím se dobře,“ postěžovala si a váhala, zda jeho dárek vůbec přijmout.

S jehněčím neměla naopak problém milovnice masa Heidi Janků. Ta si dopřeje pořádnou flákotu, přestože to na její postavě není vůbec vidět. Pro změnu jí ale nechutnala dýně: „Do mé chuti se netrefil vůbec. Nikdy jsem to nejedla a nikdy bych si to už ani nedala.“

Jako nejvděčnější strávník se nakonec ukázal kouzelník Richard Nedvěd. Ale v jeho případě nelze brát všechna slova vážně.

Chcete vidět Lukášovu přítelkyni Anežku, která mu v kuchyni pomáhala s jeho menu? Sledujte VIP Prostřeno na Primě!



Autor:  cam

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.