VIP PROSTŘENO: Uvařte si vítězné menu Světlany Nálepkové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

VIP PROSTŘENO: Uvařte si vítězné menu Světlany Nálepkové!

Dámskou jízdu ve VIP Prostřenu vyhrála Světlana Nálepková, jejíž exotické menu získalo nejvíce bodů. Vyzkoušejte recepty, které nadchly Dádu patrasovou, Vlastu Žehrovou a Míšu Kudláčkovou.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

majojo
17. 07. 2012 17:56

Tak takovýmhle blijákům se u nás říká "kapr s broskví na limetce". Je to exotické, tajemné a taky nepoživatelné.

lenka321321
16. 07. 2012 22:40

Zdravím paní Světlanu, moc se mi Vaše vaření líbilo a jestli sledujete diskusi. Prostírala jste na úžasném nádobí, to je starožitnost?Děkuji

znojmacka
13. 07. 2012 20:31

tys mě do toho zamotal a márinka zas zatáhla kvůli mýmu jedinýmu a prvnímu příspěvku, kterej VŮŮŮŮBEC neměl- ať patrasovou, tak s Kudláčkovou co společnýho.. já jsem napsala jen jako reakci na toho jiří13, že já naopak jsem se pobavila, když vařila nálepková, kterou jsem zas do tý doby vůbec nemusela já.. ale celej ten díl s ní ( nálepkovou) mě fakt upřímně bavil ! O žádný jiný z těch 3 jsem nenapsala JEDINÝ slovo.. A pak ses na mně sesypal ty a márinka, ta mě naopak začala mentorovat, jak se chovaly ke kudláčkový a jak se asi chováme na moravě pak my a tak.. a já si říkala- za co?? pak hilaarka z toho vyvodila, že nám hrabě oběma, ( mně i tobě)- což teda tak nepochybně vypadalo , jako dobrej blázinec..
a víš- divný pohledy se ti můžou zdát třeba jen proto, když se dívá ženská, kt. je namalovaná a vyfiklá, tak ten její pohled bude VŽDYCKY rozdílnej, než když se koukne ženská, kt. je přírodního vzhledu a má oči poraněný laně.. to tak bude subjektivně možná působit vždycky. Jinak to prostírání- nechci si tu hrát na nějakou estétku a odbornici na stolování, ale mám dojem, že než dát igelitovej ubrus- i když ven, tak se toleruje nechat přírodní hezký dřevo bez ubrusu, v nějakým selským stylu.. ale ten ubrus igelitovej mě fakt nerve, to byla jen reakce na hysterii márinky, když jsem původně POUZE vyjádřila změnu sympatií k nálepkový ( a to si projdi, že jsem o nikom jiným tam nepsala) a márinka mě začala za to "cupovat"... asi nějaká věrná kámoška, kt. bere jako útok na Kudláčkovou to, že mně bavila nálepková.. heleď, zejtra se sem možná vrátím, já teď už končím, bolí mě hlava, napsala jsem toho nějak moc a sáhodlouze, za což mě zas nějaká stručná duše nezapomene taky sepsout určitě.. tak se měj a zítra sem mrknu.. ahoj

tarzanking
13. 07. 2012 21:01

hele vážně mě bavíš holka.fakt jsi dobrá,taky jsem se zamotal,no fakt,to psala Márinka,ta nemůžu ani čut ty tři grácie a hájí do morku kostí Kudláčkovou.dřevo nebo ubrus není to fuk,vařit by se mělo od toho je to ten pořad.hele to bude diskuze ještě a délku příspěvku neřeš tady pindaj jiný a snese se to

Uživatel_776269
14. 07. 2012 00:44

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

znojmacka
13. 07. 2012 19:31

a teď chvíli vážně.. jak jsi to myslel, že se tu snažím kázat a moralizovat? Já jsem se jen zapojila do toho, že mi nepřišlo, že by se ty 3 chovaly nějak nevhodně, dokonce snad že by se vyvyšovaly u M. Kudláčkové a ztrapňovaly ji.. igelitovej ubrus je vhodnej na ven, ale spíš myšleno z praktický stránky, když ho tam chceš nechat dlouhodobě a ten zbytek- jakákoliv výtka- ( co se týče teplýho piva nebo rozteklýho dortu) se mi zdá docela logická, když to tak bylo.. ale márinka to brala jako nevhodný chování, porušení etickýho kodexu a nějaký sociální vyvyšování.. tak já nevím, ale když pominu ubrus, ( kt. je mi tak nějak fuk), tak do teplýho piva a teplýho dortu by se mi taky nechtělo.. udělaly něco špatně ty 3, nebo ta Míša? Márinka na jednu stranu píše, že se na ni útočí kvůli jinýmu názoru, ale sama útočí na ty 3, když maj pocit, že nemusí mít teplý pivo a rozteklej dort a už je to u ní povyšování se nad tou Míšou.. sama do toho zavlekla sociální poměry, jak kdyby M. Kudláčková oproti ostatním neměla doma ubrus a ledničku - prostě obhajoba za každou cenu jen proto, že ji zná a třeba ji má ráda.. tak z těch všech udělá arogantní snoby s nevhodným chováním.. já nevím, prostě jsem si nevšimla, že by na ni nějak vysloveně útočily.. to, že k sobě dohromady nezapadly - to se asi stává, protože M. Kudláčková a ty tři jsou jiný už založením, takže si asi tak nerozumí, jako je to všude jinde.. ale ony ji od sebe nějak štítivě odvrhovaly, kritizovali její domácnost, nábytek, nebo co? Márinka je úplně zdémonizovala a zatáhla sem sociální poměry a etickej kodex a jak se s radostí pomstily na nevinný oběti a ještě si zamlaskaly pak.. to se jako nesmí říct, že mi nevyhovuje teplý pivo, či jak??

tarzanking
13. 07. 2012 19:52

No když vážně,tak vážně.V půlce článku máš pravdu,teplý pivo,dort dost hrozný-když ho neumím a nemám vyzkoušený tak bych ho dělat neměl,to je fakt.taky šašlik vypadá fakt jinak,přiznávám v tomto máš pravdu.ale na druhou stranu (jsem si to ještě jednou zkouknul z netu,abych nebyl neobjektivní)jak nafučeně a divně to Patrasová kritizovala nebo i to nimrání Žehrové nebylo fakt fér,ta holka byla pořád tak pozitivní i když chaotická.Márina to asi taky blbě zhodnotila,zřejmě je fakt nějak s Kudláčkovou známá,tak bojovala holt za její obhajobu.Koukal jsem a zase přiznej Ty že ta Patrasová to nevařila celý sama,prostě něco nahrála na kamery a zbytek tam dovařila ta kamarádka nebo kdo to byl.To zas buď objektivní Ty!a Nálepková měla taky takový jídla co moc lidi neznaj,tak jestli je uvařila správně nelze hodnotit úplně,ale aspoň to všechno dělala sama a před kamerou!tak co teď na to?

tarzanking
13. 07. 2012 19:58

jo a ještě to prostírání,Žehrová i Nálepková prostřeno měly ale Patrasová to rozdávala nehygienicky z nějaké škatule,kde na to každý šahal a přehraboval.to snad ne!ohánět se Pohlreichem a pak pořádně neprostřít-to je asi proti,nemyslíš?

znojmacka
13. 07. 2012 18:33

tak jestli máš všeho dost na rozdávání a máš obavy, že jen s tím vařením by to u nás mohlo pokulhávat, tak není problém, rozdej nám recepty, třeba se svým intelekem zvládnu i číst a něco zvládnu..

znojmacka
13. 07. 2012 18:10

..ty si asi myslíš, že jirkovi je 13, co ?? Hele, tak ty taky napiš kolik ti je, s tím tvým nickem tipuju, že bys mohl jirkovi13 snad i vykat

tarzanking
13. 07. 2012 18:22

hele všímáš si že už jsem tu zbyli sami dva

znojmacka
13. 07. 2012 18:30

jsme osamoceni jako Tarzan a Jane..

tarzanking
13. 07. 2012 18:34

chybí čita,kde ji splašit?márinko,kde jsi?

znojmacka
13. 07. 2012 18:44

no nevím, kde ji splašit, v džungli to není tak jednoduchý jak tady ve Znojmě, když do jednoho rohu fouknu, tak z druhýho přiletí průvan..

tarzanking
13. 07. 2012 18:56

ve Znojmě sem byl jen jednou,průvan byl ve sklípku a pak v mé hlavě

znojmacka
13. 07. 2012 19:10

tarzane - k příspěvku podemnou.. no vidíš, tak tos mohl márince říct, jak se na Moravě chovají k návštěvám.. márinka po tom pátrala a ptala se na to sice mě, ale odemne by to mohlo být bráno jako střet zájmů, když jí budu vyprávět něco o pohostinnosti, nebo-li "průvanu".. a tys mě v tom nechal a ještě jsi mlel něco o řepoňce..

tarzanking
13. 07. 2012 19:18

no počkej,vy jste obě plácaly něco o té Patrasové,ty si se za ni rvala jako o život a ona to zhazovala,tak jsem se naštval,ale jinak jsi ok a márinka už zvolnila tempo jak jsem si všiml!ale stejně,jestli tohle ty hérečky čtou tak už do televize nevlezou,kromě té věštkyně!ta mi teda fakt příšla nějak jako mimo tuhle sestavičku.

znojmacka
13. 07. 2012 19:37

já jsem konkrétně o patrasový nic neplácala, já jsem jen plácala na márinku, jestli se nic nemůže říct, když jim něco nevyhovuje a jestli je to bráno jako vyvyšování.. o nálepkový a patrasový plácala márinka, jak se chovaly na poslední ( Míšině) večeři- že nevhodně a že se tím pádem povyšovaly.. kdybych to neviděla ten díl, tak jsem si myslela, že během to dílu vznikly nějaký sociální nepokoje v celý ČR..

znojmacka
13. 07. 2012 17:20

nezlobte se na mě, ale že by ty tři se nějak povyšovaly nad poměry paní Kudláčkové a ještě ji nějak úmyslně kvůli tomu shazovaly, mně osobně zas nepřipadlo.. je blbost chovat se jako pokrytec, jídlo vychvalovat a pak dát nízký bodování, nebo naopak- i když mi to nepříjde tak dobrý jako u ostatních, ale radši dát stejně vysokou známku jako ostatním, u kterých mi chutnalo o hodně víc..
a s tím ubrusem- sama z paní Kudláčkové děláte nějakou socku, která nemá ani na látkovej ubrus? Byla to jen výtka k tomu, že na každou příležitost není ten typ ubrusu vhodnej.. něco jinýho je, když pozvete sousedy na grilovačku a něco jinýho je, když se pořad jmenuje PROSTŘENO a pozvu si tam kameru. Ty 3 řekly, že se to v tu chvíli NEHODÍ, ne že je chudá jak kostelní myš, která nemá ani na látkovej ubrus.. a když Vy, Márinko hned začnete "operovat" s kodexem slušnýho chování a sociální skupině, tak z paní Kudláčkové- ( i když samozřejmě nevědomky)- děláte socku v posledním tažení, čímž ji nechtěně shazujete ještě víc, než ty tři.. nebo-li "polopatě" ty 3 se podivily, že mohla dát ubrus látkovej, kvůli pořadu.. a Vy jste si to spojila s tím, že látkovej dát nemohla proto, že na něj snad nemá.. a pak, kdo přemýšlí z jaký je "kasty".. stačí jeden igeliťák a je to vyřešený.. takový Vaše alibi by se mi teda fakt nelíbilo, na stranu paní Kudláčkové taková dojemná obhajoba a na stranu těch 3 tvrdej verdikt povrchnosti.. jestli paní Kudláčkové začnou poštou doručovat jako národní sbírku látkový ubrusy, tak zřejmě kvůli Vám, neboť jste národu naznačila, že na ně paní Kudláčková nemá.. a to bude teprve opravdu paní Kudláčková CHUDÁK- ovšem ne ve finančím smyslu, ale v tom, že Vy uděláte z přešlapu přímo trapas, achjo..

tarzanking
13. 07. 2012 17:25

teda dámy,jsem chlap,ale jaký hovadiny tady rozebíráte to fakt síla a my to asi nepoc­hopí­me.zn­ojmač­ka je řepoňka za malýho města která se tady snaží kázat a moralizovat.to samý asi musím říct k marince,ty tři hérečky byly holt z jinýho světa a ta čtvrtá jim tam nešla pod nos,tak se holt neměla cpát do televize a jděte do háje s nějakýma kodexama a radši vařte doma chlapům!zdravím čechy,moravu a slezko,nic proti ostatním

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.