Dámskou jízdu ve VIP Prostřenu vyhrála Světlana Nálepková, jejíž exotické menu získalo nejvíce bodů. Vyzkoušejte recepty, které nadchly Dádu patrasovou, Vlastu Žehrovou a Míšu Kudláčkovou.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
můžu být jak píšete obyčejná ženská, ale přesto je zapotřebí o sebe dbát...Míša je předčasně zestárlá, na které je vidět , že si v životě už něčím prošla a vůbec se divím , že se nechala nachytat a souhlasila, že se soutěže účastní ...je jasný , že neměla žádnou šanci...
Píšete tady hlouposti, ty 3 grácie, jak říkáte, se uživí samy a dobře, jsou úspěšné i bez manželů, mimochodem Světlana žádného nemá, živí se sama. Míša mně je velmi sympatická, to, že nežije na vysoké úrovni nevadí a snažila se, dle svých možností. Není v ní zášť ani závist, aspoň tak se mně jevila.
Opravdu jak černá ovce Ale v Prostřenu nic neobvyklého,vždycky se najde nějaký vybočující exot,podle kterého se odvíjí Prostřeno ve zbytku týdne.I když zařízení bylo jednoduché,obyčejné a nijak se v kuchyni otáčet nedokázala,přesto nebyla Míša zlá,povrchní a závistivá.Bytostně mi paní Míša příjde smutná,vnitřně nespokojená a trápící se něčím.Stačí pohled do očí a obličeje.