Podvod Kořínkové ve VIP PROSTŘENU: Dezert si nechala upéct! +VIDEO | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Podvod Kořínkové ve VIP PROSTŘENU: Dezert si nechala upéct! +VIDEO

Kořínková ve vypůjčené kuchyni
Kořínková ve vypůjčené kuchyni (TV Prima)

Na večeři u rýpalky Lenky Kořínkové byli všichni zvědaví. S čím se předvede hostitelka, která kvůli zálibě v dělené stravě odmítala pokrmy druhých?

Ať už vařil Lukáš Hejlík, či Heidi Janků, Lenka Kořínková odjížděla domů hladová. Teď má konečně možnost odhalit tajemství své kuchyně, v níž se střídají zvířátkové a kytičkové dny.

Kytičkový guláš byl pohromou pro Heidi Janků, která dává přednost skutečnému masu. „Jednou jsem dělala guláš ze sojového masa a bylo to hnusný,“ zavzpomínala na nevydařený experiment, který měla při návštěvě u Kořínkové v živé paměti. Hostitelka ale její postoj nechápala a obvinila ji z předpojatosti.

Žádným zázrakem nebyly ani pomazánky z repertoáru Lenky Kořínkové a avokádová polévka. Dělenou stravu ocenil pouze Lukáš Hejlík, ale i on byl celý nesvůj ze stolu, na němž chybělo jakékoliv prostírání.



Lenka je prostě svá a na jídlo i hosty má specifické nároky. Drze je například vyzvala k tomu, aby jí pomohli se sklízením nádobí, přestože u Lukáše i Heidi se nechala obskakovat. Největším trapasem ale byla zábava, při níž měli hosté hádat hudební interprety. Píseň hostitelky ale nepoznali oni, ani aplikace na mobilním telefonu.

Podezřele v menu Kořínkové působil dezert skládající se ze tří zákusků. Štrúdl, žloutkové řezy a roládu ovšem nepekla ona, ale její kamarádka Miluška. Lenka se hájila tím, že vše je podle jejích receptu, což pochopitelně nestačilo. Když navíc začala tvrdit, že žloutek není živočišného původu, měla to už u všech spočítané.

Jak obstojí Lenka Kořínková s dělenou stravou? Sledujte VIP Prostřeno na Primě!

Video se připravuje ...

Chcete být v obraze, co se děje v show Prostřeno!? Nebo jste nějaký z dílů nestihli? Všechny články najdete přehledně na: http://www.ahaonline.cz/prostreno




Autor:  cam

Přečtěte si
repro
20. 7. 2012 • 01:32

A ty pomlouvačné nechávají

hillaarkaa
19. 7. 2012 • 18:57

Mirko zappéééércalko,máš pravdu,na těchto béélbkách sedělají pořady pro lůzu

hillaarkaa
19. 7. 2012 • 18:55

Má i jiné přednosti-tam dole,ale ty v Prostřenu neuplatní Ale Slávik by jí vzal do branže

solochov
19. 7. 2012 • 13:06

Její vizáž - humus, šmudla. Od takové bych si jídlo nevzal a ty její blafy vypadají odporně i na fotce. Navíc podváděla jako podvádí i ve svých knihách. Trapná existence tahle "celebrita".

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.