Vyhublá Paroubková promluvila: Drsné zákulisí rozvodu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vyhublá Paroubková promluvila: Drsné zákulisí rozvodu!

Petra se chce prý mstít, podle Zuzany nemá důvod...
Petra se chce prý mstít, podle Zuzany nemá důvod... (Foto ara)

Tak to je síla! Před deseti lety se rozváděla s Paroubkem právě Zuzana Paroubková, která mu včera byla oporou u jeho rozvodu s Petrou Paroubkovou. To se jen tak nevidí. Kromě toho, že pár bude muset vyřešit péči o jejich dceru Margaritu (7), je ve hře i majetek a bohužel i msta…

Když se s Jiřím rozváděla Zuzana, vše šlo rychle a hladce. Paroubkův druhý rozvod, ale tak jednoduchý není a nebude. Kromě toho, že se musí vyřešit, jak bude vypadat péče o jejich dceru Margaritu, bude se řešit také majetek, kterého se Petra jen tak nevzdá. Expremiéra chce prý vyštípat na chatu a žít v domě ve Velké Chuchli.

„Jedná se o to, že Petra chce dům ve Velké Chuchli a chce, aby se bývalý manžel odstěhoval na chatu jako trvalé bydliště… Na dojíždění do práce to je komplikované a vůbec mi to nepřipadá dobré. To by jí radši pořídil větší byt, jestli potřebuje,“ řekla Blesku Zuzana, která zhubla mnoho kil a pohybuje se o holi. Podle ní je tento spor složitější především kvůli tomu, že se chce Petra mstít.

„Protože je ve hře malá holčička a protože se Petra chce mstít,“ řekla na otázku, proč rozvod neprobíhá taky tak lehce jako ten jejich. Zuzana prý netuší, jaký důvod by k tomuto chování mohla Petra mít, žila si totiž prý báječný život. Nemusela uklízet, nepracovala, cestovala a Jiří prý koupil vše, co si hubená blondýna přála.

Na video s Paroubkovou se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
corsa
15. 9. 2017 • 23:34

Zuzana Paroubková říká, že se Petra mstí, přitom se sama pomstichtivě účastní soudu, do kterého jí nic není...Petra udělala dobře, že odešla, podle bezohledného chování Paroubka k ní, po jejím odchodu, se lze domýšlet, že Paroubka bylo dost....jemně řečeno.

-bello-
15. 9. 2017 • 11:37

No Paroubková Zuzana je prostě fuj !!!! Co má co tahle baba řešit majetek cizí rodiny ?!Ona do ní nepatří! Sama schramstla víc, než měla a navíc ne vždy bylo kolem jejích finančních aktivit vše čistý!!! Před 10 lety mlela v médiích dokolečka dokola, že to byla ONA, která byla vždy na blízku jejich synovi a ne Paroubek a byla to ONA , kdo se s ním učil , nikoli jeho otec Paroubek atd.. ( synovi to učení moc nepomohlo, blbej je dál.Je tady vůbec někdo, s kým se rodič usilovně učil nebo učí ?) Petra nemá jediný rozumný důvod, proč by s dítětem měla jít do bytu a on do baráku sám. Jenže hrají-li to na střídavou výchovu, je to jiná ! Stará Paroubková ať si dá na pusu zámek. Měla se angažovat ve výchově vlastního syna víc, protože jen grázl neplatí na své dítě, což on udělal.Z toho mi vyplývá, že nebude až tak ta pravá co se má co mísit do výchovy Margarity, dítěte od jiné mámy, ke které nemá vztah.A pokud ano , pak jaký ? Co asi tak bude bušit do malé Margarity, když už nyní má v puse průůůvan ! Paroubková si přišla jak osamělá jezinka přihřát jen 2 prstíčky mezi dveřma a Petra neodhadla, že měla ty dveře ihned zabouchnout !!! U mě dvojka Jiří + Zůza vážně nebodují.Cíleně tu Petru ničí.Dítě z toho časem bude těžit taky.A z obou stran, bohužel!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.