Paroubková zdrhla od manžela! Víme, kvůli komu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Paroubková zdrhla od manžela! Víme, kvůli komu

Petra Paroubková se odstěhovala od manžela.
Petra Paroubková se odstěhovala od manžela. (Foto: Alexandr Malachovský, ara)

Nad téměř desetiletým manželstvím Jiřího (64) a Petry Paroubkových (43) se snášejí mračna. Podle informací deníku Blesk, se Petra sbalila a od manžela se odstěhovala.

„V každé rodině je něco…,“ vyjádřil se k situaci neurčitě Jiří Paroubek. Podle informací Blesku to mezi nimi skřípalo už delší dobu. Petra Paroubková neschvalovala Jiřího plány na návrat do vysoké politiky. Navíc se začal víc a víc projevovat velký věkový rozdíl, jeho »sexy mozek« na to zřejmě už nestačil.

Petře Paroubkové vadil i fakt, že manžel se začal čím dál více sbližovat s exmanželkou Zuzanou, tu s sebou brali i na rodinné dovolené. Situace u nich vygradovala natolik, že Petra sbalila kufry a dceru Margaritku a odstěhovala se do pronajatého bytu. Telefon má vypnutý a s nikým nekomunikuje.

Informace z jejich okolí nasvědčují tomu, že se nejedná o dočasnou manželskou krizi, V případě rozvodu by nastalo dost komplikované dělení majetku.



Přečtěte si
mirkazam
7. 3. 2017 • 12:20

oldedek..

oldedek
27. 2. 2017 • 12:35

Ani se jí nedivím - je docela proti přírodě aby docela hezká, mladá a chytrá holka nechala na sebe lézt nepříjemné a protivné hovado - "známého" evropského rozumprda ...

majordomus
22. 2. 2017 • 20:35

paroubek by nejlépe udělal,kdyby se dal dohromady zpátky se svou bývalou paní.velmice se mu člověk diví,že tak chytrý a mazaný naletí zlatokopce a vychytralé ženštině.ještě o ní pěje,jak je krásná!panenko skákavá, taková vychrtlice a rypákem by mohla orat,co je na té kostře hezkého?!holt,když se starý kozel zamiluje, vidí každou mladou krásnou. přitom jeho paní byla v mládí mnohem hezčí.spolu měli zestárnout, měl si hledět vnoučat, syna, ženy a ne plodit děti jako dědek starý.to bude ještě detektivka na pokračováááááááánííííííííí.

mnpv
20. 2. 2017 • 10:52

Njn, Petře plány nevyšly. Chtěla být při první dámou ve státě a teď vypadá na invalidní důchodkyni a manželku pana nikdo. Aspoň získala peníze, sice za cenu deseti roků, ale ona má určitě dobře propočítáno, že by tolik za deset let nevydělala. Pamatuji, když rodila, byla zavřená celá porodnice v Motole a ona jediná pacientka. Žádná chudinka to není, ale řádně vyčuraná slovenská zlatokopka.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.