Petra Paroubková po týdnech v nemocnici: Zjistila, co zatím udělal manžel s jejich chůvou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Petra Paroubková po týdnech v nemocnici: Zjistila, co zatím udělal manžel s jejich chůvou!

Petra Paroubková a Jiří Paroubek
Petra Paroubková a Jiří Paroubek (PETR_NOVOTNY / Blesk)

Manželka expremiéra Jiřího Paroubka má za sebou těžkou životní zkoušku. Prodělala krvácení do mozku, které ji na více než dva týdny připoutalo k nemocničnímu lůžku. Teď už je jakžtakž v pořádku a pomalu nabírá síly. A zjišťuje, co všechno se dělo v době, kdy nebyla doma.

Celou dobu, kterou strávila na jednotce intenzivní péče, prý myslela hlavně na dceru Margaritu, které je pět let. Holčička se totiž vůbec poprvé ocitla delší dobu bez maminky. Petru však velmi pozitivně překvapil její manžel Jiří, který se o jejich dceru dokonale postaral, byť s tím měl v minulosti drobné problémy.



A co víc, Jiří Paroubek dokonce oželel služby chůvy, která se o Margaritu čas od času stará. Prostě jí přestal podle Petry v určitém okamžiku potřebovat. „Na začátku pomáhala rodina a naše chůvička, ale pak už chtěla být s tatínkem,“ řekla webu idnes.cz Paroubková s tím, že to mělo i další příjemný efekt. „Hodně je to sblížilo a manžel se naučil věci, které předtím neuměl, třeba vybírat oblečení pro holčičku. Jenom jednou se mu povedlo, že dal holčičce každou ponožku jinou,“ prozradila Petra Paroubková, která je sice stále hodně unavená, ale šťastná, že je zpátky mezi svými…





Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.