Zuzana Paroubková (54) pět let po rozvodu: Úžasně zhubla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zuzana Paroubková (54) pět let po rozvodu: Úžasně zhubla!

Paní Zuzaně rozvod prospěl
Paní Zuzaně rozvod prospěl (koláž Ahaonline.cz)

Manželství tehdejšího předsedy sociálních demokratů Jiřího Paroubka (60, LEV 21) a učitelky francouzštiny Zuzany (54) se zhroutilo v září 2007. Jiří se zamiloval do své současné ženy Petry (39) a Zuzana zůstala »na ocet« jen s jezevčíkem Andym, jehož získala v porozvodovém vyrovnání. Pět let po odluce ale Aha! zastihlo paní Zuzanu, jak venčí věrného pejska, a nestačilo žasnout!

Dáma, které leckdo vyčítal, že je po Paroubkově boku málo reprezentativní, zhubla. Místo unylých sukní a staře působících modelů navíc v džínách a teniskách působí mladistvě a svěže. Změny doznal i její účes – tmavě červenou barvu nahradil světlý přeliv.

A jak to vypadá se současnou náplní života Paroubkovy exmanželky? V obchodním rejstříku už její jméno nefiguruje, nedohledatelná je i její charitativní organizace Pomoc pro budoucnost našim dětem a francouzštinu už podle informací Aha! neučí.

S nedostatkem financí si ale hlavu lámat nemusí. Byt v Praze-Stodůlkách, před nímž ji naši fotoreportéři přistihli, Zuzaně patří. V březnu navíc prodala další pražský byt, za který dostala příjemných 2,5 milionu korun. Ačkoliv tak podle všeho v jejím životě není nový nápadník, určitě si užívá…



Přečtěte si
majordomus
22. 2. 2017 • 23:47

paní zuzana vypadá spokojeně a vyrovnaně. musel to být pro ni šok, když se jí navrtala rozvracečka do rodiny. nakonec to zvládla s noblesou, o žádná kilka vůbec nejde. paroubek si ještě užije a ze srdce mu to přeju. ať mu dává do těla, nejen zdravou výživu, ale pořádnou sodu.když nevěděl,co má doma a běžel za pozlátkem s dlouhým nosem.

lalia
3. 12. 2016 • 13:32

Proč ty útoky?Co vám udělala....udělali?Můžete se stydět.

mandat
22. 4. 2014 • 12:57

CO TO MELETE ????????????????????????? Uzasne zhubla ?????????? Ta ma jeste 50kg navic. Uzasne je neco uplne jineho.

vrtajzub
5. 3. 2014 • 12:56

Určite jej ešte tak dobre nebolo, ako jej je dnes, dúfam že jej zdravie slúži, nech si užíva a že schudla ? To jej chválim, určite neschudla z túžby po Jirkovi a zo srdca mu to šťastné manželstvo s tou exibicionalistrov praje tá nová ženská je pre Jiřička dostatočným trestom

svatadala
22. 1. 2013 • 18:26

že paní Zuzana vypadá spokojeně. Možná dobře, že Jyrku odloudila nosatá cou-ra. Paní Zuzana se nemusí starat o to obtloustlé ču-ně. má čas na sebe a Sndíčka a nic jí nechybí. Přeji ji hlavně zdraví a pohodu v novém roce. Chlapa nepotřebuje, proč dělat nějakému tydýtovi služku.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.