Chudák Kubišová: Po infarktu má další problémy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Chudák Kubišová: Po infarktu má další problémy!

Kubišová má velké problémy s kolenem, operaci však odmítá.
Kubišová má velké problémy s kolenem, operaci však odmítá. (Foto Aha! – David Kundrát, Ford AMB Praha)

Po infarktu, který Marta Kubišová (74) prodělala v den svých 73. narozenin, není stále ve formě. A co hůř! Přidaly se velké problémy s kolenem. Operace se zpěvačka ale děsí jako čert kříže. „Nedovolím ji!“ tvrdí rázně a trpí.

Nikdy už nebude čilá jako před selháním srdce. „Nahazuju dost těžko řemen do tý práce. Ale myslím si, že je to taky všechno kvůli těm teplotám. Jsem unavená, není to ono. Je to takové náročnější,“ přiznala Aha! Kubišová.

„Nedostanu se z toho. Už jsem s tím smířená, že musím brát prášky. A ještě se k tomu ošklivě přidalo koleno,“ svěřila Kubišová.

Nemůže klekat

„Jím na to nějaký prášky na výživu chrupavek, ale pan profesor Neužil se z toho hrozně hroutil, protože měl strach, aby ty bakterie, které vytáhly z kolena s vodou, nebyly od srdce. Ale naštěstí to není,“ přiznala paní Marta. „Zánět je jen od kolene. Už mi tu vodu z něho tahali několikrát.

Ale problém je v tom, že nemůžu klekat,“ popsala zdravotní trable po předávání dodávky organizaci Helppes, kde bylo na první pohled, že má omezenou hybnost.

Bolest kyčle

Jakoukoliv radikální léčbu ale odmítá. „V žádným případě se nenechám operovat. V našich letech raději ne. I když ta bolest někdy vystřeluje až do kyčle. Je to sice nepříjemný, ale já to všechno radši vydržím, jen abych nemusela na operaci,“ dodala Kubišová.

Bolestná ztráta

Ke zdravotním problémům se na začátku prázdnin přidal i obrovský smutek. „Ke všemu mi umřel kocour, kterého jsem si vzala z útulku, na ledviny,“ svěřila Kubišová Aha! „Takže jsem jela ubrečená na dovolenou. Ale už jsem se z toho vymanila,“ přiznala zpěvačka.

Marta Naposledy

Zpěvačka se rozhodla říci svým fanouškům a obdivovatelům sbohem a rozloučit se s nimi stylově. Na turné nazvané Marta Naposledy. Pražskou Lucernu vyprodala během pár dní. S Martou zazpívá Lucie Bílá, Aneta Langerová a Václav Neckář.

Kde vystoupí?

8. října – BRNO
10. října – SEDLČANY
12. října – CHOMUTOV
18. října – HOŘOVICE
25. října – VARNSDORF
27. října – PRAHA
1. listopadu – ČESKÉ BUDĚJOVICE

Na video s Kubišovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
27. 8. 2017 • 01:13

hejpockej když už, tak Vondráčkovou Štrougal, máš v to bordel ! A Kubičku Havel. .Kubiška byla vždy půl chlap.

hejpockej
26. 8. 2017 • 05:19

vy zensky vite o krase houno

hejpockej
26. 8. 2017 • 05:17

melete tu nesmysly Ewwo. Havel vydrzoval Vondrackovou, to vi preci kazdej. Marta v mladi byla podobna Bardotce, zatimco vy asi tezko, takze prestante zavidet.

hejpockej
26. 8. 2017 • 05:14

a na Vondrackovou a Gotta snad nechodi z nostalgie? Dyk jsou to vysipany mrtvoly, to jejich krakorani se ani neda poslouchat. A Vondrackova vypada jak plasticka obluda, tu uz nezachrani nic, za chvili z ni bude Jackson.

-bello-
26. 8. 2017 • 00:24

hejpockej na plastiku bylo už pozdě, když se k vládě dostal Havel a ona k trafikám a jak vypadá je jen její dílo. Ta nad věcí není v ničem-.Do Vondráčkový se bourala snad ze závisti ? a furt je to ublížená " ta Kubišová " Na jevišti skuhrá a jediný je, že žije ze svýho podepsání Charty pomalu jak ta Gusta Fučíková z jedný mrtvoly! Buďte trochu soudný, lidi! Od dob z Melantricha a " Kolečko se mi polámalo " nedala nic novýho a lidi na ni chodí z nostalgie.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.