Válka o prachy: Kubišová se rozešla s Heinem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Válka o prachy: Kubišová se rozešla s Heinem!

Kubišovou a Heina pojilo mnohaleté přátelství.
Kubišovou a Heina pojilo mnohaleté přátelství. (archiv Blesku)
Zpěvačka Marta Kubišová (76) se rozešla se svým spolupracovníkem Milanem Heinem (72), v jehož Divadle Ungelt řadu let vystupovala a pro kterou také zajišťoval i jiná vystoupení po Česku.

„Naše cesty se rozešly, protože jsme měli jiný pohled na finanční stránku," prohlásila Marta Kubišová, která podle informací rádia Frekvence 1 řeší celou věc se svým právníkem. Na přímý dotaz Aha!, zda je pravda, že měla zjistit, jaké si ve skutečnosti Hein nechává částky a jaké peníze vyplácí jí, zpěvačka reagovala: „Nechci nic komentovat, protože držím slovo, které jsme si dali!"
Milan Hein nicméně tvrdí, že se mezi ním a Kubišovou nic zásadního nestalo. „Paní Marta do loňského roku vystupovala v Divadle Ungelt, následně ukončila kariéru a tím jsme dál v pracovních plánech nepokračovali. Žádný rozchod ve zlém," sdělil Hein. 


Přečtěte si
mbmb
30. 11. 2018 • 18:57

Ewwa - vy je znate osobne? VIP tam neni slusny clovek,podrazaci to ano , blbeny a narkomani

mbmb
30. 11. 2018 • 18:54

Vypada dost neupravena, ale kolegyne Helenka V. si nasla mladsiho manzilka a ten miluje penizky a pan reditel ma take mladsiho partnera ,cili potrebuje take penizky A ta Marta se necha oblafnout i Vaskem - hodne zneuzita ,chudak Kolik parazitu se prisaje ! Mela decko a nelezla normalizacnim darebakum do zadnice

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.