Kubišová naposledy: Zpívala s ní i Dagmar Havlová! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Kubišová naposledy: Zpívala s ní i Dagmar Havlová!

Květiny jí na pódium přinesla Dagmar Havlová.
Květiny jí na pódium přinesla Dagmar Havlová. (Foto Aha! – Michal Protivanský, Herminapress.cz, ara)

Druhý »poslední« koncert Marty Kubišové (77), jenž se odehrál v sobotu večer v pražské Lucerně, přinesl potlesk, dojetí i překvapení. Nikdo by nečekal, že bude zpívat k 30. výročí sametové revoluce i Dagmar Havlová (66)!

Ikona sametové revoluce Marta Kubišová (77) odzpívala před dvěma lety k výročí svých 75. narozenin svůj údajně poslední koncert v pražské Lucerně. Kdo by to byl řekl, že se po letech vrátí na místo činu! „Vy jste tak úžasní, moc vám děkuju,“ pronesla několikrát směrem k publiku během večera dojatá zpěvačka, na které bylo vidět, že věk už vystrčil své drápky. „V životě jsem nezpívala v takovém fyzickém rozkladu jako tentokrát, tak mi to všichni promiňte,“ omluvila během vystoupení svou viditelnou únavu Marta.

Trojbarevný Dyk
Státní hymnu Marta zazpívala s Vojtěchem Dykem (34), který měl sako i kalhoty v barvách naší vlajky, a Lucerna, která praskala ve švech, jim tleskala vestoje. Zpěvačka se sem vrátila po více než dvou letech. V roce 2017 se zde loučila s tím, že po skončení svého tehdy údajně posledního turné s hudbou končí. Ale nakonec se rozhodla vystoupit v předvečer výročí ještě jednou. Byl tento koncert tedy skutečně tím posledním? 



Přečtěte si
manunu
18. 11. 2019 • 10:58

Krásný koncert, opravdový zážitek. Paní Kubišová odvedla skvělý výkon. Lucernu, která doslova praskala ve švech zvedla ze židlí. Její hity s ní zpívala celá Lucerna. Velmi emotivní koncert. Jsem ráda, že jsem mohla být u toho. Paní Kubišová opět dokázala jak je skromná a pokorná.Její fanoušci ji odměnili bouřlivým potleskem po každé písni. Velmi dojemný byl závěr koncertu kdy Marta Kubišová spolu s Vojtou Dykem zazpívala státní hymnu Česka i Slovenska.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.