Filipová konečně přiznala, čím trpí: Dlužím vám vysvětlení… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Filipová konečně přiznala, čím trpí: Dlužím vám vysvětlení…

Lenka Filipová promluvila o zdravotním stavu.
Lenka Filipová promluvila o zdravotním stavu. (Foto: Profimedia)

Vzhledem k tomu, že fanoušky Lenky Filipové (63) vyděsily spekulace o jejím zdravotním stavu, rozhodla se promluvit. Vysvětlila, jaké problémy ji donutily přestat koncertovat.

Lenka Filipová přerušila koncertování začátkem letošního roku ze zdravotních důvodů. Délka jejího léčení však vyvolala nejrůznější spekulace o tom, co zpěvačku vlastně trápí. Některé zněly skutečně hrozivě. „Cítím, že vysvětlení vám dlužím, a proto bych vám chtěla říci, že šlo o vážné selhání imunity,“ prozradila Blesku.

Zpěvačka už má za sebou i následné léčení a pomalu se začíná připravovat na návrat do práce. Dokonce už oznámila i termín návratu na pódia, bude totiž hostem na Mekyho Žbirky na jeho Vánoční Symphonic Tour 2017. „Dostala jsem tuto nabídku a opravdu s radostí jsem ji přijala,“ prozradila s tím, že se Žbirkou se znají už spoustu let, ale takové společné vystoupení pro ně bude premiérou.

Video: Lenny promluvila o těžké nemoci maminky Lenky Filipové!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
24. 6. 2017 • 00:11

Já ji neposlouchám , snad jen 1-2 písničky od ní mě zaujaly a jinak nevím, co si o ní myslet.Byla na stipendium ve Francii v době, kdy se ven málokdo dostal , tedy buď musela být sakra dobrá, nebo to bylo ze známosti. Neumím si představit, že bych si na ni koupila lístek. Co má za chorobu nemusí říkat, ale první co mě napadlo byl lupus, lymfom, Crohnova choroba anebo celiakie. Radši měla s tou imunitou mlčet

eisenbieger
23. 6. 2017 • 22:16

stara breca co hraje kotlikarsky veci na 3 akordy ...nikdo neprijde , to se dali deti komousu dohromady, no pfuj tajbl ze to porad vylejza z der .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.