Miro Žbirka oslavil »67«: Co dostal k narozeninám?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Miro Žbirka oslavil »67«: Co dostal k narozeninám?!

Meky Žbirka
Meky Žbirka (Foto Aha! – Martin Hykl, Pavel Machan, ara )

Na československém populárním nebi září jeho hvězda desítky let, teď má ale i svou opravdovou planetu. Miro Žbirka oslavil 67. narozeniny a krom netradičního vesmírného dárku si nadělil i nový videoklip.

Slovenský zpěvák ještě v srpnu rušil koncerty kvůli vážným zdravotním problémům. Trpěl tehdy silným zánětem dýchacích cest, nemocí, které kdysi podlehla i jeho maminka. Meky má ale tuhý kořínek, a tak se již v plné síle připravuje na svůj velký koncert u příležitosti 40 let na hudební scéně, který se odehraje 3. prosince v pražské O₂ aréně.


Předtím ale ještě na své narozeniny natočil s nevidomou klavíristkou Rachel Skleničkovou (27) klip k písni Čistý svět. A pochlubil se i nevšedním dárkem – planetkou jménem Žbirka, jež se nachází mezi Jupiterem a Venuší. „Je to pro mne pocta. Našli ji už před tolika lety a já o ní vůbec nevěděl,“ svěřil zpěvák s úsměvem.

Žbirka pokřtil "double" CD: Na místě, kde strávil život s manželkou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.