Dojemný slib Katky Žbirkové: Mekyho plány dotáhnu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Dojemný slib Katky Žbirkové: Mekyho plány dotáhnu

Zpěvák nenechal nic náhodě, Katka má instrukce
Zpěvák nenechal nic náhodě, Katka má instrukce (Blesk)

Česká a slovenská hudební scéna přišla ve středu 10. listopadu o jeden z největších talentů. Miro Meky Žbirka podlehl ve svých šedesáti devíti letech komplikovanému zápalu plic. Manželka, která s ním byla až do jeho posledního výdechu, nyní promluvila. 

Podle eXtra.cz mohla Kateřina skon svého manžela tušit. S bakterií, kterou se nedařilo zdolat, bojoval od poloviny října a jeho zdravotní stav byl jako na houpačce. Přestože měl na danou bakterii zacílenou léčbu od předních specialistů, jeho imunitní systém selhal. 

Zemřel hudebník Miro Žbirka: Jaký byl jeho životní příběh?

Video se připravuje ...

„Nebyl to covid, ale zápal plic. Už ho měl víckrát, ale tentokrát to nedal,“ sdělila eXtra.cz Kateřina Žbirková, která se se ztrátou milovaného manžela, s nímž strávila víc než třicet let krásného společného života, bude těžce vyrovnávat. 

„Měl dlouhodobě oslabenou imunitu, měl alergii i na ta nejlepší antibiotika, takže to byla jen otázka času. Ale člověk si to nejhorší nikdy nepřipouští,“ upřesnila příčinu odchodu velké legendy. 

Zpěvák ale nenechal nic náhodě. Ještě než zemřel, pověřil Katku, aby dotáhla jeho plány. Na jeho Instagramovém účtu, kam přicházejí kondolence, se objevil i vzkat od Katky. „Tento účet na IG a FB budu dál spravovat a informovat vás o všem, co se bude dít, a jsem připravená Mekyho plány dotáhnout, jak si přál (dal mi k tomu sám instrukce).“

Reflex podcast: Rozhovor Milana Tesaře s Mekym Žbirkou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.