Miroslav Žbirka (67): Luxusní bydlení za miliony! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Miroslav Žbirka (67): Luxusní bydlení za miliony!

Miro Žbirka s manželkou Kateřinou.
Miro Žbirka s manželkou Kateřinou. (Dana Kolářová)

Vyměnili byt za luxusní vilu! Slovenský zpěvák Miroslav Žbirka (67) společně se svou manželkou Kateřinou investoval do bydlení s pozemky. Manželé za něj neváhali zaplatit nemalou sumu – dvacet jedna milionů devět set devadesát tisíc korun!

Luxusní vilu zpěvákovi s manželkou zprostředkovala dle Sedmičky renomovaná realitní kancelář, která se zaměřuje na prodej nejluxusnějších nemovitostí v republice. Dům se nachází v pražských Strašnicích.

V březnu pořídili dvě parcely o celkové výměře tři sta sedmdesát šest metrů čtverečních za dva miliony dvě stě padesát šest tisíc korun. Tím se jejich bydlení rozrostlo o více než tisíc metrů čtverečních. Přepychový byt ve Vršovicíc, kde manželé žili,  nezůstal opuštěný, dle Sedmičky ho Žbirkovi prodali za částku čtrnáct milionů.  

Žbirka pokřtil "double" CD: Na místě, kde strávil život s manželkou.

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
DWEI
25. 11. 2019 • 06:57

Taktéž mě napadlo, že nikomu nic neukradl a své peníze si poctivě vydělal. Luxusní bydlení ve vile s pozemkem, kde je třeba bazén a prostor pro posezení i grilovačku s přáteli mají tisíce a tisíce lidí a zdaleka to nejsou tak úspěšní lidé jako Miro Žbirka.......

mord
24. 11. 2019 • 13:09

A co má být? Jsou to jeho poctivě vydělané peníze a bulvární hnůj může jenom slintat. Ale ta stará hnusná vydra Šmuclerová taky jistě není pod mostem i když by si to zasloužila

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.